journeyman_brezen




Tovární 3letá záruka na všechny motocykly od BMW Motorrad.

Nové volitelné možnosti záruky a servisu: prodloužená 5letá tovární záruka a programy předplaceného servisu Service Inclusive.

BMW Motorrad jako jediná značka na českém trhu přichází od 1. 8. 2018 s plošnou 3letou tovární zárukou na nové motocykly (kromě BMW HP4 Race), a to bez omezení najetých kilometrů. Zákazníci BMW Motorrad si tak nyní mohou užívat bezstarostné jízdy o jeden rok déle.

Zároveň s prodloužením záruky na nové motocykly BMW Motorrad nově nabízí i volitelné rozšíření tovární záruky až na celkových 5 let. Vzhledem k tomu, že i tato prodloužená záruka znamená plné tovární krytí bez omezení najetých kilometrů, je samozřejmostí při servisních zásazích používání originálních dílů BMW Motorrad, přenosnost záruky na nového majitele, stejně jako její platnost ve všech evropských zemích.

Pro naprostý klid v duši a předvídatelnost servisních nákladů spouští BMW Motorrad nabídku servisních balíčků Service Inclusive, díky nimž si mohou noví i stávající majitelé motocyklů BMW Motorrad předplatit veškeré servisní práce podle výrobcem doporučeného servisního plánu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma



TOPlist