globalmoto_duben_nolan




BMW R1200GS Adventure

Společnost BMW představila nástupce úspěšného modelu R1150GS Adventure s novým boxerem 1200 ccm. Stejně jako u klasické verze R1150GS bude i Adventure těžit z nižší hmotnosti, vyššího výkonu a větší obratnosti nového odlehčeného motoru a rámu.

Motocykl R1150GS, který u nás zvítězil v soutěži o motocykl roku, bude v terénnější verzi Adventure opět nabízet shodné základní parametry, jako je odpružení Paralever a Telelever, digitální přenos signálů v rámu a kromě dvanáctkového motoru také novou šestistupňovou převodovku. Výrazně jsou posunuté schopnosti v terénu a při dálkových jízdách mimo civilizaci. K tomu bude přispívat celá škála vylepšeného příslušenství a vlastností, jako je například obrovská nádrž na 33 litrů benzínu (se slibovaným dojezdem 750 km), větší plexištít, výztuhy podsedlové části, silnější alternátor, nastavitelná sedačka s vylepšeným posazem/postojem v terénu a bohatá sestava ochranných rámů.


Ve nabídce příslušenství k modelu Adventure najdeme také částečný systém ABS s možností deaktivace, speciální off-roadové pneumatiky (samozřejmě na drátěných kolech s možností osazení bezdušových pneu), přídavná světla a palubní počítač.




Mezi nabízené nadstandardní příslušenství bude kromě jiného patřit i nová série hliníkových kufrů a systém BMW Motorrad Navigator.

Jako přílohu k článku R1200GS Adventure přikládáme povedená videa další novinky pro rok 2006, kterou je enduro HP2. BMW HP2 Video: HP2 - video "Dig the Dirt"
Délka: 3,58 min.
Velikost: 8,8 MB
BMW HP2 Video: HP2 - video "The Vision"
Délka: 3,26 min.
Velikost:
7,6 MB
Video: HP2 Paříž 2005
Délka: 1,04 min.
Velikost: 4,8 MB

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Motokatalog.cz



TOPlist