globalmoto_duben_nolan




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
zmulin (371) napsal 20.02.2017 v 15:46

Osobně je mi BMW fuk.Koupit si od nich motorku,tak k tomu časem možná i nějakej hadr přidam.Stejně to pro ně šijou jiný značky a jde jen o logo.Jenom mi za ty prachy připadaj málo vymakaný jejich střihy..

Zadrelvalec (20) napsal 17.02.2017 v 08:11

Eso_Rimmer naprosto trefne nazory. Podivejte se na cenu komercni inzerce + bannerove reklamy a pochopite, proc je web zadarmo Cili jako kazdy web, co se zda byt zadarmo zije z reklamy. No a potom uz se objektivita v clanku/recenzi muze vytratit snadno. Clanek sem necetl, ale jako prodejci pouzite motovybavy mi proslo rukama spousta obleceni ruznych znacek. BMW obleceni neprodavam, jelikoz jsou ty ceny silene. Podle me tvori prevaznou cast ceny oznaceni BMW a tato cena neni umerna kvalite, je to pouze marketingovy tah, jak vysokou cenou zblnout lidi. V dnesni dobe jsme zblbli vsichni a uz vubec nedokazeme posoudit realnou cenu veci.

Capt.Orr (30) napsal 16.02.2017 v 17:25+5

Pokouším se tady odlišovat takovéto články od srovnávacích testů, kde bych očekával kvalitní zhodnocení testovaných motorek (případně hader apod.).
Tento článek se ale jmenuje BMW představuje kolekci..., což chápu jako reklamu. Server si takto vydělává, a tak je to taky v pořádku. Kdo nechce, nemusí to číst už po shlédnutí titulku. Bohužel konkrétně tenhle PR článek se prostě nepovedl, tady si to mohlo BMW víc pohlídat. Přesto některé reakce tady mně přijdou jako dost zbytečné "hejty".
Rozhodně mně přitom nemůže nikdo podezřívat z náklonnosti k obchodní politice BMW. Třeba nedávno mně totálně rozsekal na iDnes článek o kapalině do ostřikovačů, kde BMW nabízelo své balení 5l za 540 Kč. Asi jsou v tom zlaté nanočástice, krev jednorožce, nebo to světil přímo papež

Spíš bych se pří této příležitosti zeptal: nenastal čas opustit politku stahování negativních témat zde na m.cz, a spíš se pokoušet zastat členů fóra dotčených idiocií některých zastoupení? (ano, mám na mysli např. KTM a jejich kauzu). Myslím, že počtem uživatelů je toto největší moto server u nás, a jako takový by už nemusel mít strach z bojkotu ze strany konkrétní značky. Možná právě naopak dneska neinzerovat zde může poznamenat bilanci konkrétní značky v prodejích.

Nevím, jen jsem se možná trochu víc zasnil...

Elzon (47) napsal 16.02.2017 v 14:11+2

Ahoj všem, nedá mi to abych se nepřipojil k tématu, když už jsem zde vyslovil nesouhlas s formou prezentace a pravděpodobně jsem byl tedy označen za hatera. Mně je také srdečně jedno kdo na čem a v čem jezdí. Nicméně si nemyslím, že negativní názor sem nepatří. Naprosto se se ztotožňuji s tím co napsal Eso_Rimmer. Pokud budou články týkající se testů, prezentací apod. POUZE v pozitvním duchu ( důvody z hlediska redakce chápu ), zcela logicky se stávají nedůvěryhodnými a budou vyvolávat negativní reakce. Jak moc bych si přál nezávislé testy a prezentace, ale to je v dnešní době utopie ( zpravidla ve všem ). Skoro ani nemá smysl vyvíjet něco nového...vše je tak krásné a dokonalé... Já jsem pouze poukázal na neprofesionalitu prezentace od BMW, která odpovídá tak číně a troufám si říci že bych to udělal lépe jako amatér se zájmem o focení.

Eso_Rimmer (383) napsal 16.02.2017 v 11:53

panove... zapominate na to, ze zkusenosti motorkaru uz jsou zcela jine nez pred deseti, patnacti lety, kdy jsme s vyvalenou pusou koukali na prvniho litra,nebo prilbu s vyklapecim tmavym plegem. mnoho lidi tu poukazuje na neobjektivnost, nevyvazenost a zaujatost. misto toho, abyste se nad tim zamysleli, nazyvate nas casto velmi vulgarnimi vyrazy. o urovni mnohych vasich testu a pod. hovori i ctenost techto clanku, ktera leti za posledni leta raketove dolu. zkuste se nad tim zamyslet, nez se uchylite opet k nadavkam a pod. jsem rad, ze se tu stale najdou svetle vyjimky. otazkou je, jak dlouho je to bude bavit...

ProchyTom (190) napsal 16.02.2017 v 11:40

Tak za prvé, píšu o haterech.. To znamená o člověku, který má vyhraněný názor proti čemukoliv, který veřejně vyjadřuje svými negativními komentáři bez ohledu na uživatele, proti kterému útočí. Může to být jen pitomec, ale i psychopat. Za druhé píšu všeobecně, ne o oblečení. A za třetí, mě to neživí. Mám práci a k tomu motorky jako celoživotní vášeň. Když mě u motorky něco vadí, tak to napíšu a nikdo to po mě neopravuje a stejně tak obráceně.

LetiferDS (9) napsal 16.02.2017 v 11:32+1

ProchyTom:

Nechtěl jsem se zapojovat, ale... poukázat na to, že takto drahé oblečení vypadá primitivně (asi na fotce každý vidíme něco jiného, ale já tam vidím opravdu drahé monterky s logem BMW, nemluvě o trapné kvalitě jejich propagace) a dle níže zmíněných zkůšeností kvalitou neodpovídá ceně není hejt ;) Je to konstatování, které ste ve svém objektivním článku poněkud vynechali a nedivte se, že se nad tím čtenáři pohoršují.
Mne ještě pohoršuje, že nás nazýváte pitomcema (chápu vaši frustraci z časté negativní odezvy a ano, jsem potrefená husa, no a?), to je dost arogantní. Z vlastní zkušenosti vím, že úkolem autora článků v tomto odvětví je aby články vyzněly vesměs pozitivně a vy za to vlastně nemůžete, protože vás to jednoduše živí, ale je nepřípustné ignorovat zřejmé nedostatky, natož urážet čtenáře... -_-

ProchyTom (190) napsal 16.02.2017 v 10:16

Tak co se týká těch haterů, pochybuju o jejich zkušenostech. Každej je trenér, všechno ví a všude byl. Je potřeba si ale říct, že úspěch nabaluje pitomce a závist. Pro ně jednoduchá rada, nečtěte to

Kukkan (19) napsal 16.02.2017 v 10:05

2 Petrumr: zaříkal jsem se, ať na tebe neraguji. Už to nejde. Absolutně bez sebereflexe, přehnané ego, neschopnost komunikovat a zamyslet se nad názorem jiných. Dost mi připomínáš současného prezidenta. Vyjadřovací "schopnost" a češtinu v tvém pojetí ani komentovat nebudu. Přečti si někdy po sobě, co tu zvracíš a zamysli se trochu na sebou, nad tím, proč tě lidé ignorují a dávají ti mínusy.
Sobě slibuju, že to bylo poprvé a zároveň naposled, co jsem krmil tohohle trolla. NEKRMIT!

K tématu. Mně je celkem u zadele, co si kdo na sebe navleče. Chápu komunitu okolo KAŽDÉ značky, chápu léta budovaný kult a brand. Takže - pokud si to někdo pro sebe vyhodnotí jako dobrý kauf a má na to - proč ne. Osobně si myslím, že srovnatelné peníze se nabízí lepší volba - ale to už je na každém soudruhovi.

panTerek (82) napsal 16.02.2017 v 09:48+2

Jardo, Jardo, hezky jsi to tu vybudoval, a pro čtenáře zadarmo, to je pravda. A je dobře, že ti zatím stačí peníze za články jen od firem. Však jim jdeš taky pěkně na ruku, jakmile se ve fóru začnou hanit reklamace jedné nejmenované značky, nebo nová litrová motorka, kterou ještě nikdo neviděl, druhé nejmenované značky, tak témata záhadně mizí. Neřekl bych, že se tu rozmáhá nenávist, jen lidi mají více zkušeností než před patnácti lety, na trhu je na výběr, tak proč si za své peníze nevybrat kvalitní věc a nevyjádřit se, když je podle mě něco jen předražená bída?

vilemx (228) napsal 16.02.2017 v 00:06

Reálná zkušenost s goráčovými cenduro botami:
- od konkurenčního H-G vydržely 6 let a ani pak do nich neteklo. Kvůli jejich sešlosti (vzhled, nikoliv funkčnost) jsem šel do typově stejných od BMW
- do bot od BMW ěsně po záruce začalo téct. A je mi k prdu, že po stejných letech vypadají lépe než předchozí plně funkční od H-G.

Eso_Rimmer (383) napsal 15.02.2017 v 22:19

Ještě reakce na Jardův příspěvek –

1) Rozhodně neočekáváme jen negativní recenze a nemáme potřebu na vše automaticky plivat. Zapomínáte ovšem na to, že i nám prochází rukama mnoho mašin a pod., máme také oči, ruce a nějaké ty zkušenosti. Když se tedy v článku objevují očividné nesmysly, případně prakticky jen samá pozitiva, jsme k vašim článkům a recenzím čím dál skeptičtější. Jako potencionální zájemci o velmi drahé zboží nás samozřejmě zajímají primárně negativa.

2) K Tvé poznámce o tom, že je tady vše zdarma – jistě jsi se zamyslel nad tím, jak by to tady s tím webem vypadalo v momentě, když bys to tu zpoplatnil. Takže je dobré zvážit to, kdo koho opravdu potřebuje.

3) Je fajn, že tu značky prezentují své zboží. Nicméně i ony musí být připraveny na případnou kritiku. Měla by být samozřejmě podložená reálnými zkušenostmi.

Zedsdead (293) napsal 15.02.2017 v 21:31

No já jsem taky ten onanista, co tady musí vše okomentovat
Ale co má magor dělat, když se nedá jezdit???

Jinak k článku: nejlepší hadry pro mne jsou u nejmenovaného řetězce v D. (cena/kvalita) Často si to nechají i šít u velkých značek.

BMW: kámoš měl příšerně drahé jejich silniční boty a pěkně nadával - odlepila se podrážka, tak to střelil dál. Ani mne to neudivuje...
Toto není plivnutí, jen jedna objektivní zkušenost.

petrumr (-185) napsal 15.02.2017 v 21:22-1

seikos a jaká bunda bmw stojí 50tkč? Tuším, že ti něco je nebo bude, Na to mám čich. Viz tam dole.

petrumr (-185) napsal 15.02.2017 v 21:16-1

Dotkl jsem se tě, tak dej mínus, já jsem na rozdíl od tebe na tu motorku vydělal rukama a tedy jsu uplně jiný než ty a ty dělníkům nerozumíš, tak víš co si myslím.

seikos (975) napsal 15.02.2017 v 21:09+1

petrumr: kdyby na sedačce od BMW rozmazali hovno, tak pro tebe to bude za jedna.
Jinak sorry, dnes jsme tady v diskusi nějak vyjímečně upřímní, tak si taky neberu servítky Už si ty svoje kecy strč... Nikoho nebavíš a tvé četné mínusy to dokazují. Chápu že trpíš nedostatkem sebereflexe, proto ti to říkám takhle přímo.

petrumr (-185) napsal 15.02.2017 v 20:51-2+1

zase článek za jedna. A zase budou mínusy od těch co mají deprese a mindráky? ale na světě nebudou věčně, tak at si klikají. Co tak otestovat srovnávačkou s KLIMem a udělat ještě třešinku a spolu testnout i TT Compañero

Adamíra (4) napsal 15.02.2017 v 18:43+3

sorry, stojí to ranec a vypadá to jako monterky s nášivkama bmw ale ostatně co je v bmw levné, vždyt už ta zkratka B M W budeš mít výdaje a o poruchovosti nemluvě.
Lidi se musí odlišovat a povyšovat...
Co to tady plácáš za nesmysl 5157. Jaký povyšovat. a poruchvost.No jo závist je strašná věc.Jen pro úplnost. Já jsem obyčejný dělník a mám BMW ...

Nori (35) napsal 15.02.2017 v 18:33+1

Už se zde stalo pravidlem,že jakýkoliv článek o BMW zmobilizuje staré známé plivače na tuto značku... Na některé nicky pořád čekám.
K oblečení-neurazí,nenadchne,sám něco origo BMW mám (racing kombinézu,momentálně řeším opravu aktivace airbagu...),jako cestovatelský komplet jsem zvolil mé oblíbené PSÍ i s logem BMW a XR.

Mig_35 (345) napsal 15.02.2017 v 18:28+5

5157: nejlepší je když v recenzi tady na motorkářích u starších modelů GS vidím jak všichni pochvalují "poctivé staré železo" a "kovářskou práci" a "dobré spolehlivé motorky", ale ty mašiny byly před pár lety stejně drahé a nedostupné jako ty současné. Ale to už nikdo nechce vidět. Nejdřív se z toho musí stát desetiletá vrána a potom už to budou mít všichni rádi, protože si to budou moci dovolit. Ale když na to nemám, tak je to snobárna a povyšování...

5157 (17) napsal 15.02.2017 v 17:45-3+1

sorry, stojí to ranec a vypadá to jako monterky s nášivkama bmw ale ostatně co je v bmw levné, vždyt už ta zkratka B M W budeš mít výdaje a o poruchovosti nemluvě. Lidi se musí odlišovat a povyšovat

Diaboluss (42) napsal 15.02.2017 v 16:44

Musím se připojit hejtům téhle "presentace".
Modelové sucks! Většina bund a kalhot jim vůbec nesedí! O té odkvetlé modelce darmo mluvit.
věřím, že oblečení je kvalitní, ale tohle asi není hodno "top" značky BMW.

Eso_Rimmer (383) napsal 15.02.2017 v 14:58-1+1

no, malem mi i slza ukapla... asi jako tehdy, kdyz jsi na natlak KTM smazal cele vlakno popisujici nase zkusenosti s masinou, prodejci,KTM Slovakia a pod. ze si lide vic a vic hlidaji to, co za sve penize dostanou a nenechaji se oblbovat reklamnimi slogany a pod. je jedine dobre.

Jarda (281) napsal 15.02.2017 v 14:45-4+12

Mig_35> Je to přesně jak říkáš, jenže ono je to v diskusi už taková tradice, že si každý chce na všechno plivnout. Vlastně ať se napíše nebo zveřejní cokoliv je to vždycky špatně. Pokud by byl článek založen jen na negativních zkušenostech, že je ta motorka nebo věc k ničemu, možná by byli už všichni spokojeni. I když si vzpomínám na test Kawasaki ZZR 1400, kde nám potom pán, který ji vlastní napsal, že jsme tu motorku zdrbali a že to není pravda a měli by nás v ASKO KC žalovat.

I když je celý web zdarma (články, fotky, videa, zkušenosti, manuály, soutěže, + mobilní aplikace) a nemusíte si ho kupovat jako časopis, stejně je potřeba si na to všechno plivnout. Každý je schovaný za svoji klávesnicí doma a má potřebu si trošku zaonanovat na svým příspěvkem a uspokojit se. Nepřekvapuje mě to, že to dělá pár lidí po každým článkem pořád dokola. Nikdo vás nenutí si ty hadry od BMW kupovat nebo ten článek číst, ale přijde mě lepší to lidem nabídnout, když to importér po X letech zorganizoval.

Před 16 lety jsem ten web zakládal, aby motorkáře spojoval, aby spolu lidi jezdili na vyjížďky, komunikovali a bavili se. Nikdy by mě nenapadlo, že se časem mezi lidma utvoří taková zášť a nenávist, jestli má někdo H-D, BMW, Ducati nebo Hondu NC 750X. Holt jsem byl tenkrát ve 20 letech naivní.

Jarda

Eso_Rimmer (383) napsal 15.02.2017 v 14:35

souhlas... taky si vsimni, ze tu nikdo hadry KTM zatim nevytahuje.

Mig_35 (345) napsal 15.02.2017 v 14:32

Ale mně je to fuk, jezdím bavory už nějaký pátek a značkové hadry jsem si koupil až letos a samozřejmě to není nic, bez čeho bych se neobešel... Dneska jsem koukal na bundu Klim za 56 tisíc a to jsem teprve nechápal, mimochodem kalhoty za dalších 30...
Vadný výrobek se najde u každého výrobce a nemyslím si, že by BMW nějak vyčnívalo... A cenově to taky není nejlevnější, ale rozhodně ani nedražší...
KTM nebo Husqvarna si účtuje podobné palby a beztak je to všechno přebrandovaný Pakistan...

Eso_Rimmer (383) napsal 15.02.2017 v 14:17+1

co se ti nelibi? ze kritizujeme? proc ne, kdyz za nas hovori zkusenost. kdyz se to zastancum znacky libi, proc ne, kazdeho vec. ale nedivte se, kdyz si spousta lidi klepe na celo. kamarad si nedavno koupil skvele predrazene boty "znacky" BMW, vydrzely mu jednu vyjizdku a v nartu paradni cca 4cm prasklina. hlavne ze tam mel logo BMW, boty staly pres deset a materialova kvalita rovnajici se botam o pulku levnejsim.

Mig_35 (345) napsal 15.02.2017 v 14:02+6

Nikdo Vas nenuti to kupovat. Klim nebo Rukka prijdou mnohem draz a nikdo to neresi. Ze na to nekdo nema neni zadna ostuda, na druhou stranu by to snad nemela byt ani zaminka k nenavistnym komentarum. Kdyz si vase ratolesti zavidi lepsi mobil, taky jim vysvetlite, ze v tom stesti schovany neni. A sami to neustojite?

Eso_Rimmer (383) napsal 15.02.2017 v 12:48

kdyz se prezentuje znacka, ktera se chce povazovat za "top", mela by si ohlidat i zpusob prezentace svych vyrobku. napr.kompozice nekterych fotek je fakt k pousmani. kdyz si nechteji ohlidat kvalitu, hovori to take o necem. o nesmyslnosti predrazenosti jejich vyrobku se ani nema smysl zminovat. kazdopadne plati to, ze tam staci dat logo s vrtuli a kupcu se najde hafo. neco jako "bavi se dva bohati rusove - kolik jsi dal za tu kravatu od Versaceho? tri tisice dolaru?? pche... ja ji koupil za pet..."

seikos (975) napsal 15.02.2017 v 12:40

Elzon: přístup k zákazníkům se změnil. Všimni si, že teď BMW Moto ČR mnohem víc šlape do marketingu, aby zastavili sestupný prodejní trend. Každý třetí den je tu nějaký článek, aktualita, nebo test něčeho s logem BMW. Do toho si tady i koupili velikou reklamu. Alespoň je vidět nějaká snaha - po dlouhé stagnaci.
A to roky tady na m.cz nebylo o BMW ani slyšet.
Koukám že na prezentaci nebyla pozvána jen redakce m.cz, ale i jiná periodika. A fotit v malém prostoru ve šrumci není tak easy. Ještě k tomu na interiérovém světle - to můžeš obvykle hned polovinu fotek vyhodit. Co se týče kvality fotek, tak nebuďte takové hérečky. Už byste samou roztažností taky nevěděli co byste...

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist