yamaha_demo_tour




BMW nabízí tuningové polepy

Znáte to určitě ze svého okolí taky – třikrát přes střechu přehozený Golf GTI sousedovic kluka sice šmajdá a hulí, ale má nalepené dva pruhy přes kapotu, a to je nejvíc. A když si vzpomenete, co za samolepky frčelo na burzách před 25 lety… Naštěstí u BMW vyznívá jejich samolepkový tuning úplně jinak.

Přiznám se, že když jsem viděl tiskovou zprávu o tom, jak mnichovská značka pro své modely připravuje speciální dekory, chytal jsem se za hlavu přesně z výše uvedených důvodů. Nabídka pro ty, kdo si nemohou dovolit ani vyhřívané hefty, tak aby měli aspoň něco? Rychlé pruhy, aby třistadesítka jela aspoň o pět víc? Ne, neměl jsem pro tenhle způsob individualizace pochopení.

Jenže pak jsem si všechny nabízené polepy prohlédl jeden po druhém a musel uznat, že mi to dává smysl. Nejde totiž o žádné náhodné výkřiky do tmy, nýbrž promyšlená designová cvičení připravená pro konkrétní modely. Teď v „první vlně“ se budou nabízet samolepky pro modely R 1250 GS od roku výroby 2008, potom samozřejmě také pro dvanáctky Adventure a pro menší modely F 750/850 GS a obě malé jednoválcové třistadesítky R a GS. Pro poslední jmenované je jeden set v barvách nápadně připomínajících policejní motocykly… Polepy pro další modely mají následovat později.

Sety mají stát 4100 Kč bez daně a co obsahují, to záleží na daném typu. Vždy jsou to samozřejmě samolepky na kapoty, ale potom to mohou být i proužky na kola či samolepky na kufry. Polepy by měly být špičkové kvality a dodávané se všemi proprietami potřebnými k úspěšné instalaci bez bublin a trhanců. Jestli už máte svoje géeso okoukané, tohle by mu mohlo zase na čas přidat na atraktivitě…

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 15 Kč od 5 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 3 Kč
xavier přispěl 3 Kč
Plameňák přispěl 3 Kč
Mark09 přispěl 3 Kč
kubas_zn přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist