globalmoto_duben_nolan




BMW má novou nádrž pro R nineT

Němci mají vždycky něco extra. Další doplněk pro R NineT je z hliníku.

Bavorák rozšiřuje nabídku svého originálního příslušenství pro model R nineT. Vedle stávajícího příslušenství jako je tankvak, hliníkový kryt sedla, komfortní sedlo, karbonové kryty motoru, karbonový přední blatník, titanový výfuk Akrapovič, vyhřívané rukojeti nebo navigační systém BMW je tady nová ručně opracovaná palivová nádrž z hliníku.
Výrobce chce mít pro svého zákazníka stále připraveno něco, co ostatní nenabízejí a udržet si jeho pozornost nebo peněženku. Přesně to by měla splnit i nová palivová nádrž, kterou můžete mít v několika variantách. Vybírat můžete z lesklého nebo matného hliníku a navíc ještě buď s vyhlazenými sváry nebo s viditelnými.
Všechny typy palivových nádrží jsou ručně broušené, čímž každá nádrž získává jedinečný styl pro každý motocykl zvlášť. Tvar a objem paliva, které tato nádrž pojme i hmotnost je stejná jako u originálních standardně montovaných nádrží.
Za tento neoklasický styl je ale potřeba řádně zaplatit. V Německu se ceny uvádějí za nádrž s viditelnými sváry 1 695 EUR a 1 795 EUR dáte za tu s vyhlazenými. Aby neskončila záruka vašeho stroje a kvůli předcházení dalším případným problémům, je potřeba nechat nádrž namontovat u oficiálního dealera značky. Tato novinka by měla být k dostání od května.

Informace o redaktorovi

Tomáš Procházka - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Motokatalog.cz



TOPlist