yamaha_demo_tour




BMW láká do Milána na nové střední enduro a nový skútr

BMW Motorrad vypustilo do světa dvojici nových teaserů, poodhalujících nové stroje připravené na debut v rámci motosalonu EICMA v Miláně. Přesné detaily zatím nevíme, ale zcela očividně se jedná o novou generaci středně velkého cestovního endura a dále o menší skútr.

Informace kolem nové generace endura, nahrazujícího starší model F 800 GS, jsou zatím neoficiální a drobně zahalené tajemstvím. Mluví se o názvu F 850 GS, odkazujícím na objem. Konstrukce řadového dvouválce by měla zůstat zachována, ovšem v rámu se prý zabydlí zcela nový motor vyššího objemu i výkonu.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Zcela nový má být také rám. Místo původního příhradového rámu z trubek obdrží nová motorka hliníkový rám z profilů. Teoreticky by tím mohlo BMW ubrat na hmotnosti a naopak přidat v oblasti ovladatelnosti.

Zcela jistá je nicméně přítomnost nového přístrojového panelu s TFT displejem, kterým se středně velké GS přiblíží svým větším sourozencům. Lze očekávat několik jízdních režimů, ale také Bluetooth konektivitu a zkrátka vše, co k modernímu BMW patří.
Druhé video je ještě kratší, než to první a o skútru na něm toho zatím nevíme příliš. Kromě letmého pohledu na odraz ve výloze se novinka ve videu prakticky vůbec neobjevuje a můžeme se jen dohadovat, o co vlastně půjde. My tipujeme, že by se mohlo jednat o objem okolo 300 kubíků a že chce BMW cílit na majitele řidičského oprávnění A2.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist