journeyman_brezen




Auto 7 s přílohou The Best Of X-Tremevideo II DVD

Téměř před rokem se na stáncích objevilo vůbec první DVD přiložené u motoristického časopisu.


Myšlenku přikládání DVD ke svým časopisům z oblasti motorsportu podpořilo vydavatelství Motorpresse a u časopisů Motocykl, Auto 7 nebo Auto Motor a Sport se objevily tiluly X-Tremevideo jako The Best of Chillivideo, Grip1, XGB Streetracing, Heaven and Hell, Enzo Ferrari a další. Nyní vám Motorpresse přináší tilul The Best of X-Tremevideo II, do kterého jsme vybrali ten nejradikálnější nářez z nejlepších filmů současnosti. Uvidíte přes 70 minut kompilace freestyle motocrossu, roadbike streetracingu, tuningu, crashů, desert trucků atd. Prostě a jednoduše té nejdrsnější hardcore akce, jakou si dovedete představit!






Věříme, že vás The Best of X-Tremevideo II přinejmenším potěší a vyžene ven buď na motorku nebo do auta. A cena? 69,- + časopis Auto 7. Slovy: šedesátdevět!!! Auto 7 č.36 s přílohou THE BEST OF X-TREMEVIDEO II DVD vychází v limitované edici 6.9.2005.


Seznam prodejních míst Auto 7 + DVD naleznete na: www.x-tremevideo.cz/dvd






Filmy: Totalled Out, 50 Nuts II, Travis II, Judgement Day II, Import X Dream, Ruthless Drift, Total Cahos II, On The Pipe, Mayhem Redemption, Totalled Out, Motorhead, Urban Streetbike..... Pokud nebudete mít štěstí a Auto 7 + DVD se vám nepodaří sehnat, nebo budete chtít vidět DVD dříve, můžete si tento kousek opatřit na www.x-tremevideo.cz.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist