globalmoto_duben_nolan




Piaggio Group otevřelo nový Motoplex

Aprilia, Moto Guzzi, Vespa a Piaggio opět na Vrbovce. Návrat známých značek na místo činu doprovodilo slavnostní otevření nové prodejny, která se nese v duchu jednotného vzhledu Piaggio Group. Z téhle slávy můžete mít něco i vy, protože se můžete zdarma svézt na motorkách z testovací flotily.

Kapitoly článku

Kdo smutnil, že italské značky opouští Vrbovku, nezůstal bez nálady dlouho. Slavnostní otevření nového Motoplexu pod taktovkou K2 Moto proběhlo jenom pár metrů od bývalé prodejny, takže se dá říct, že je vše "při starém". Prodejna má plochu 210 metrů čtverečních a rozšiřuje řadu 300 Motoplexů Piaggio Group napříč celým světem. Praha se tak zařazuje po bok Milána, Hong Kongu nebo Melbourne.

Nová prodejna je rozdělena do čtyř tematických kategorií podle značek. Hned za dveřmi na vás dýchne barevná Vespa, projdete kolem racionálního a funkčního Piaggia, za ním stojí vysportovaný kout Aprilia a vlevo najdou oázu starých dobrých časů příznivci Moto Guzzi.

Koncern Piaggio samozřejmě není jenom o motorkách, v každém z koutů proto najdete nabídku oblečení a příslušenství té či oné značky. A protože jsme na staré dobré adrese, zůstává tu i podpora jak novým, tak stávajícím zákazníkům v podobě kvalitního servisu hned za rohem.

Příznivce zmíněných značek bychom určitě chtěli pozvat nejen na prohlídku nových prostor, ale hlavně na možnost svezení na testovacích motorkách, kterých není málo. Od Aprilie je k dispozici Tuono 1100, Shiver 900 a Dorsoduro, Moto Guzzi má k vyzkoušení V7 III ve verzích Carbon a Rough, V9 Bobber a Audace Carbon. Skútraře by mohlo zaujmout svezení na Vespě GTS 300, Primavera 125 nebo Piaggiech Medley 125, Beverly 350 a tříkolce MP3.

Rezervace probíhají online, jezdí se od pátka do sobotního oběda zdarma a doba jízdy je 55 minut.

Navíc v sobotu ve 13:00 proběhne losování v rámci tomboly. Tři vybraní účastníci získají přilbu Vespa Visor 2.0 velkost XL, 4-dílnou sadu Vespa espresso šálků  a dárkový poukaz v hodnotě 2 000,- Kč. Tak neváhejte navštívit ulici Vrbova 19, Praha 4.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 3 Kč
Erics přispěl 3 Kč
String1 přispěl 3 Kč
Milan_S přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist