globalmoto_duben_nolan




Aprilia a Moto Guzzi Test Rides 2012

Zveme vás na naše již tradiční setkání APRILIA & MOTO GUZZI TEST RIDES 2012. Naším cílem je poskytnout možnost zkušebních jízd na motocyklech APRILIA a MOTO GUZZI zejména těm z Vás, kteří vážně uvažujete o pořízení nového motocyklu, ale nejste si dosud zcela jistí vlastní volbou. Věříme, že zážitky a zkušenosti z jízdy na našich motocyklech odstraní všechny vaše poslední pochybnosti.

Akci pořádáme v malebném prostředí jizerských hor v obci Kořenov na hlavním tahu E65 mezi Tanvaldem a Harrachovem a to v pátek a v sobotu 1-2. června. Jako základna nám slouží tradičně náš Hotel Příchovice. Připraveny jsou celkem 3 různé trasy v délce cca 25 min jízdy po místních veřejných silnicích. Pro každý motocykl je předběžně plánováno 18 jízd za den (za předpokladu, že každý účastník dodrží časový limit 25 min. na jízdu a jednotlivé motocykly nebudou vyřazeny z jízd např. v důsledku vážnější havárie vylučující byť jen provizorní opravu a uvedení motocyklu do bezpečného provozuschopného stavu).
Celkem bude tedy k dispozici předběžně více jak 400 jízd po oba dny!

Akce je určena převážně pro vážné zájemce o koupi motocyklu APRILIA nebo MOTO GUZZI a proto každý účastník musí splnit následující kritéria:

REGISTRACE

Registrace předem je zde k dispozici s uzávěrkou ke dni 15.5.2012, případně i dříve, pokud celkový počet jízd jednotlivých motocyklů již bude vyčerpán. V prvním kole možno zaregistrovat max. 3 jízdy a to vždy na různých motocyklech (v případě volné kapacity umožníme na místě další jízdy).

OSOBNÍ DOKLADY

2 platné osobní doklady:
  • Řidičský průkaz platný pro skupinu A (pouze pro MP3 500 postačuje B)
  • identifikační doklad, tj. občanský průkaz nebo cestovní pas


SMLOUVA O ZÁPŮJČCE A UZNÁNÍ VLASTNÍ ZODPOVĚDNOSTI

  • na místě podpis smlouvy o zápůjčce včetně spoluodpovědnosti v případě poškození motocyklu vlastní vinou ve výši spoluúčasti na pojistné události
  • a také podpis prohlášení o vlastní odpovědnosti za veškerá rizika spojená s provozem na veřejných komunikacích např. pro případ poškození cizího majetku

POPLATKY ZA JÍZDY

Za jednotlivé jízdy budeme účtovat tyto poplatky:

  • 1 jízda : 700 Kč
  • 2 jízdy : 300 Kč za jízdu
  • 3 a více jízd : 200 Kč za jízdu

Za poplatky budou vydány samozřejmě řádné daňové doklady.
V případě, že si zákazník do 31.7.2011 zakoupí, resp. závazně objedná jakýkoliv motocykl či skútr u kteréhokoliv autorizovaného dealera APRILIA, MOTO GUZZI, GILERA PIAGGIO nebo VESPA, budou mu poplatky za jízdy prodávajícím dealerem vráceny

JISTINA ZA ZAPŮJČENÉ MOTOCYKLY

Jednotná výše 50.000 Kč
Kauce bude vyžadována při registraci každého účastníka oproti vydání registrační karty, s řádným potvrzením a bude vrácena při vrácení registrační karty účastníkem, vyjma případů definovaných ve smlouvě o zápůjčce, kdy jistina bude použita na krytí spoluúčasti na pojistné události, či jiných škod.

POVINNÁ VÝBAVA ÚČASTNÍKA

  • Vlastní motocyklová přilba a vhodné motocyklové oblečení včetně rukavic a bot (možnost zapůjčení testovacích přileb ARAI nabro AGV)

Při nesplnění těchto podmínek není zapůjčení motocyklu možné! Pořadatel A SPIRIT a.s. si vyhrazuje právo na zamítnutí zapůjčení stroje bez udání důvodu. Rezervace jednotlivých jízd poskytnuté na registrační kartě jsou platné, pokud se zájemce dostaví na místo alespoň 20 min před plánovanou jízdou.

K zapůjčení budou připraveny následující stroje:

APRILIA

  1. Tuono V4 R APRC
  2. Dorsoduro 1200 ABS/AT
  3. Dorsoduro 750
  4. Shiver 750 Factory

MOTO GUZZI

  1. V7 Stone
  2. Nevada Classi
  3. Griso 1200 8V Special Edition
  4. Stelvio 1200 8V NTX ABS

SKÚTRY

  1. PIAGGIO MP3 500 LT SPORT (řidičský průkaz B)
  2. APRILIA SRV 850
  3. PIAGGIO Beverly 350 SportTouring ABS/ASR
  4. VESPA GTS Super 300

Vyhrazujeme si právo na změnu složení i počtu motocyklů připravených k zapůjčení. Rezervace jednotlivých jízd poskytnuté na registrační kartě jsou platné, pokud se zájemce dostaví na místo alespoň 20 min před plánovanou jízdou. Každý účastník testovací jízdy obdrží mapku blízkého okolí a tel. číslo pro případ neočekávané události.

DENNÍ ČASOVÝ HARMONOGRAM

  • zahájení registrace - výběr jízd: od 8.00 na místě;
  • jízdy budou přidělovány postupně tak jak budou předregistrovaní účastnící přicházet;
  • jízdy začínají o 9h ráno, poslední jízda začíná v 17.30;
  • průběžně budou nejbližší volné jízdy nabízeny i účastníkům, kteří přijedou bez předchozí registrace;
  • v případě nepříznivého počasí budou jízdy přerušeny.

Pro všechny účastníky bude k dispozici ZDARMA občerstvení. V případě zájmu si mohou účastníci zarezervovat individuálně i ubytování v hotelu - a strávit příjemné dny ať již jízdami na vlastních motocyklech po okolí či využitím hotelových služeb - bowling, bazén, vířivka, sauna. Za tímto účelem jsme rezervovali kapacitu hotelu na dny 31.5-2.6. s uzávěrkou rezervace do 15.5.2012. Po tomto termínu bude možná rezervace ubytování dle aktuálních hotelových kapacit. Každému účastníkovi akce bude po předložení registrační karty poskytnuta sleva na veškeré hotelové služby včetně ubytování.

Těšíme se na setkání
Team A Spirit

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Související firma
  • A Spirit

    Provozovatel internetového a kamenného obchodu Yshop.cz. Příslušenství: Arai, Dainese, AGV, Pirelli, Metzeler, Held, Highway Hawk, Rizoma, Alpinestars, R&G racing, Pinlock, Cardo. Provádíme servis přileb Arai i AGV. Skladem držíme pneumatiky Pirelli a Metzeler. Servisní středisko Dainese D-air....




TOPlist