globalmoto_duben_nolan




Aprilia a Moto Guzzi zvou na výstavu

Společnost A SPIRIT, a.s. se tak jako každý rok zúčastní výstavy MOTOCYKL 2009. Naši expozici o celkové rozloze 500 m2 naleznou návštěvníci tradičně ve středním průmyslovém paláci.

TISKOVÁ ZPRÁVA - Letos představíme opět řadu novinek od našich dodavatelů:
V expozici značek Aprilia a Scarabeo to bude především dlouho očekávaný nový superbike Aprilia RSV4 a dále nové modely skútrů Aprilia Sportcity Cube 300 a Sportcity One 125/50. Nebude chybět průřez kompletní nabídkou určenou pro český trh.
V expozici Moto Guzzi návštěvníci naleznou letošní novinky Moto Guzzi Stelvio 1200TT, Moto Guzzi 1200 Sport 4V a Moto Guzzi V7 Café Classic. Samozřejmostí bude kompletní modelová řada 2009.

V expozici našeho obchodu YSHOP.CZ, který nabízí nepřeberné množství motocyklového oblečení a příslušenství, naleznou návštěvníci v širokém sortimentu rovněž několik horkých novinek:
  • v expozici světového leadera mezi výrobci přileb – Arai – to bude především dlouho očekávaný špičkový okruhový závodní model RX-7GP a také inovovaná multifunkční adventure přilba Tour-X3;
  • součástí expozice německého výrobce Held bude zcela nová kompletní nabídka přileb;
  • představíme nejnovější přírůstek v seznamu námi zastupovaných značek – italského výrobce Rizoma známého mezi motocyklovými znalci exkluzivními technickými doplňky s precizním zpracováním;
  • v expozici motocyklových pneumatik proběhne představení novinky předního výrobce motocyklových plášťů Pirelli - Diablo Angel ST, která rozšiřuje řadu sportovně-cestovních plášťů.
Součástí naší expozice bude rovněž několik významných událostí. Především v letošním roce opět podporujeme našeho nejlepšího silničního motocyklové jezdce Lukáše Peška. Ve středu 11.2. v 14.00h se uskuteční v naší expozici Aprilia oficiální předsezónní tisková konference teamu Auto Kelly – CP Grand Prix Team, kterého se zúčastní kompletní team a zástupci hlavních sponzorů. Srdečně Vás na tuto významnou událost zveme. Ve čtvrtek a pátek, vždy v 16.00h, pak bude na našem stánku Lukášova autogramiáda. Součástí expozice Aprilia bude po celou dobu výstavy Lukášův závodní motocykl RSW 250 LE v teamových barvách.
Team A SPIRIT



TOPlist