globalmoto_duben_nolan




Motosalon: doplňky a příslušenství

Ve změti motorek, hostesek i jiných expozic se samozřejmě objevil i velký výběr příslušenství a doplňků. Nejedná se jen o motooblečení, ale i o spoustu vychytávek pro vaše stroje od různých držáků přes pneumatiky až po věci, které mají kupodivu s motorkami pramálo společného. Pojďme se tedy podívat na ty, které nás nejvíc praštily do oka.

Kapitoly článku

Motopoint

Pod hlavičkou Motopoint se v Brně prezentuje firma, která dodává ve východoevropské distribuční síti přes šedesát skupin výrobků od více než dvaceti značek pocházejících od dodavatelů z celého světa. Jestli marně sháníte náhradní díl na svůj stroj, zkuste se zeptat také v Motopointu.

Nokamoto

Hradecká firma nastoupila letos v mírně pozměněné personální sestavě, ale pokud jde o sortiment značek, zůstává vše při starém. Dominantním tovarem Nokamota jsou stále přilby Shark, v jejichž kolekci představuje zásadní novinku Speed R. Tento atraktivní model bude fyzicky na stánku přítomen až v sobotu, takže pokud jste jej plánovali v Brně vyzkoušet, naplánujte si návštěvu výstavy podle toho.

Psí Hubík

Pokud jste zrovna na lovu po kvalitním motooblečení, určitě byste neměli vynechat i expozici českého výrobce vynikajících motooděvů.

Recall

Dovozce značky Interphone prezentuje žhavou novinku v oblasti komunikace. Nový intercom F5 potěší nejen změnou designu, ale především podstatně vylepšenými funkcemi. Přijďte se informovat na stánek firmy Recall, kde si můžete nový komunikátor hned vyzkoušet v praxi.


Elit

Velkoobchod s náhradními díly rozšířil pro letošek svou pestrou nabídku o tankpady a další polepy na nádrž značky New Label, a do sortimentu olejů přibral značku Repsol. Na stánku můžete najít také páčky a přepákování, které Elit prodává pod vlastní značkou.

Barracuda

Doplňky italské značky Barracuda používá na svém závodním speciálu například Jorge Lorenzo, nebo také Jakub Smrž, jehož motorku můžete na stánku vidět naživo. V neděli bude Kuba přítomen osobně, a zájemci o autogram se mohou řadit do fronty v 11 nebo ve 13 hodin.

Kushitani

Prestižní záležitostí je zde určitě i expozice Kushitani Hamamatsu, kde můžete své oči upřít na kvalitní kombinézy.

Motogaráž

Již potřetí se na Motosalonu ukázal i výhradní dovozce motooblečení a doplňků německé značky Nerve. Za povšimnutí jistě stojí i zajímavé cenovky na přilbách Uvex.

SW-Motech

Na stánku společnosti Sumoto vás zaujme velký výběr příslušenství SW-Motech, nejvíce pak pořádné kufry se spoustou vychytávek.

Mototrade

Vyberete si určitě i mezi produkty, které na výstavě prezentuje společnost Mototrade. Zde se můžete těšit na značky, jako jsou Büse, Rocc a další.

Motosports

Na stánku Motosports se vám taky dostane velké pozornosti, když se odvážíte vstoupit mezi obrovské množství motooblečení a výbavy. Nejvíc zřejmě zaujmou motocyklové přilby Vemar.

Yshop.cz

A Spirit na výstavu přivezl i řadu doplňků, které si můžete v klidu prohlédnout ve vitrínách. Najdete tady samozřejmě značky motovýbavy jako Arai, Dainese, Held, Alpinestars, ale i jiné doplňky a příslušenství. V portfoliu Yshopu navíc přibyla značka přileb AGV, kterým je A Spirit oficiálním dovozcem do ČR.

Bikers Crown

Stejně jako předloni v Brně, i letos u Bikers Crownu zavřeli několik naleštěných figurín do obrovských klecí, které se vyjímají mezi klasicky postavenými stánky.

LS2

Mimo čtyřkolek, které zde ASP Group prezentuje, byste neměli minout ani pořádnou nabídku helem LS2, které na vás vykukují jak za vitrínami, tak uvnitř příjemně řešeného stánku.

MotoZem

Na výstavě se také poprvé představila společnost Anila s.r.o. se svým projektem MotoZem, která láká na zajímavé cenovky a svou vlastní značku RSA.

Shoei

Rozhodně si najděte čas i na zajímavě řešený stánek helem Shoei. Dočkáte se tam jak stávající modelové řady, tak i nové vyklápěčky Neotec a příjemného přístupu v podobě možnosti vyzkoušet si všechny vystavené modely. Když si vezmete svou Shoeiku s sebou, dostane se jí odborného servisu v podobě seřízení nebo vyčištění problematických částí.

MBW

Co se týče nejrůznějšího motooblečení, nemůžeme zapomenout i na značku MBW. Mimo jiné musel každý, kdo kolem stánku byť jen prošel, komentovat vystavenou maličkou kombinézu.

Nolan Group

To, že je z čeho vybírat v oblasti motocyklových helem, potvrzuje i stánek s velkým výběrem helem Nolan a X-lite.

RP Tuning

Na stánku firmy RP Tuning najdete nejen nejrůznější výfuky, ale velkým lákadlem je model Husqvarna Nuda 900 R právě s výfukem RP.

Geneze

U Geneze je asi největší humbuk u přileb Schuberth, ale jistě zaujme i motooblečení Rukka a spousta jiných doplňků.

Moto S+P

Pokud hledáte kufr pro svůj stroj, určitě se nezapomeňte podívat i na expozici, kde se to jen hemží kufry značky Givi.

Mitas

Tuzemský výrobce pneumatik zve především na autogramiády jezdců, kteří jeho produkty používají. V sobotu 10. března bude od 12:00 do 12:30 hodin podepisovat kartičky s fotkou přední evropský motokrosový jezdec Petr Bartoš, a motoskijöringová dvojice Michal Roušavý (jezdec) s Lukášem Marešem (lyžař). Od 14:30 do 15:00 hodin bude podepisovat své fotografie cestovatel a novinář Jarda Šíma. Zároveň se s návštěvníky podělí o zkušenosti ze svého posledního testu motocyklu značky KTM.

Bonmoto

Prezentuje vše na moto, ale stěžejním tématem stánku jsou přilby HJC. Ke stánku domácí firmy už nerozlučně patří kaskadér Martin Krátký, jehož vystoupení probíhá v pravidelných intervalech na ploše pavilonu Z. Snad se pořadatelé výstavy v příštích dnech polepší, a včas návštěvníky na doprovodný program upozorní.

Scooters

Společnost Scooters prezentuje přilby Vemar a oblečení švédského výrobce Hallvarsons..

Informace o redaktorovi

Dominika Gawliczková - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)
Petr Poduška - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):



TOPlist