globalmoto_duben_nolan




Novinky u značky AJP

AJP zvyšuje u svých motocyklů objem. U oblíbené řady modelů AJP PR4 došlo k navýšení objemu na 240cc. Tímhle krokem by mělo dojít k vylepšení modelové řady a motorka získá přesně ty chybějící koně a Nm oproti starým 200cc.

Se svojí hmotností blízko 100 kg, krátkým rozvorem, nastavitelným podvozkem a traktorovým průběhem výkonu by se motocykl mohl dostat do hledáčku jezdců, kteří požadují 100% kontrolu nad svým strojem, příjemný průběh výkonu, nezničitelnost, ovladatelnost a velmi příjemnou cenu 115 900 Kč. Také pro jezdce na než je výkonější model PR5 250 silný a nevyužitelný.
Úplnou novinkou od AJP pro letošní sezonu je AJP PR4 240 Ultrapassar. Jedná se o modifikovanou PR4 240cc Enduro s jinými řídítky, krytem pod motor, jiným zpřevodováním, ještě sníženou hmotností, bíle lakovaným rámem a hlavně obutím na trialové pneumatiky.
Motocykl má stavitelnou přední vidlicí Marzocchi 40mm – 260mm a zadní tlumící jednotkou ZF Sachs. Jeho předností je štíhlá stavba , ovladatelnost horského kola a cena jen lehce překračující 120 tis. Kč. Dovozce slíbil zapůjčení strojů k našemu testování, tak uvidíme, co se v nich skrývá.
Firma Street moto s.r.o., která značku AJP do  ČR dováží chystá na konec června AJP Days, kde budou tyto modely k vidění a samozřejmě se budete moci svézt a zeptat se na co bude třeba.

Jeden z předváděcích dnů bude ve spolupráci s prodejcem AJP motocyklů MD Moto na benešovském Kavčáku a druhý se uskuteční 14.6. s českobudějovickým prodejcem Scooterboom na jejich soukromé trati.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Street Moto

    Dovozce motocyklů AJP. velkobchodní zastoupení




TOPlist