husqvarna_svartpilen_801_2




Míra Lisý na tandemu s Vláďou: Jak vystartovat do nové sezony?

Jaro zaklepalo na dveře a je tu nová sezona. To je důvodem, proč na červenou sedačku usedl Míra Lisý, se kterým jsme probrali všechno důležité, co je se startem sezony spojeno. Poslechněte si povídání o přípravě motorky, údržbě a servisu motorky, o bezpečnosti a o nezbytné výbavě motorkáře.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O přípravě na novou sezonu
  • Jak zkontrolovat motorku a čemu věnovat pozornost
  • O servisu a nezbytné údržbě
  • Jak důležité jsou pneumatiky a jejich stav
  • O výbavě a ochranných prvcích motorkáře
  • Jak se po zimě rozjezdit a dostat zpátky do formy
 
Náš tip

Více povídání v MP3 stahujte zde: lisak.mp3

Instruktor, kaskadér a bývalý trialový šampión Míra Lisý dorazil do pořadu Na tandemu s Vláďou a společně jsme si popovídali ovšem, co je spojené se startem nové motorkářské sezony. Velké téma je motorka a její technický stav, ale i servis a údržba. Je bez debat, že něco si na motorce dokážeme udělat sami a něco už je záležitostí odborného servisu. Rozhovor se točí také kolem pneumatik, a asi nemá cenu připomínat, jak důležitý je správný výběr, ale i jejich stav, tlaky a stáří.

V rozhovoru se bavíme o důležité výbavě jezdce a o tom, jak se chránit a v čem jezdit. Proto dojde řeč na airbagy, chrániče, boty, rukavice a helmy. Poslechněte si rozhovor, který před začátkem sezony může být inspirací a vlastně i návodem, na co kouknout a co před prvním vyjetím zkontrolovat a poladit. Velice důležité je zopakovat si základy první pomoci, které demonstruje tento článek a video se záchranářem Jirkou Chvojkou.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 30 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Mobb77 přispěl 30 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist