globalmoto_duben_nolan




Yamaha a Martin Tománek na tandemu s Vláďou: Musíš věřit tomu, co děláš

Páteční seriál rozhovorů s lidmi z motocyklové branže navštívil zástupce značky Yamaha Martin Tománek a vyprávěl nejen o novinkách a akcích, na které se můžeme těšit, ale také o sobě samém. V rozhovoru uslyšíte, na jakých motorkách začínal, které motorky má rád a co ho ve světě jedné stopy baví a dělá radost.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Jméno Martin Tománek možná znáte ve spojení s časopisem Motocykl, ve kterém nějaký čas působil jako redaktor a později jako šéfredaktor. Později začal pracovat pro Yamahu jako manažer pro komunikaci. Martin nám v rozhovoru představí novinky tří ladiček pro rok 2021 a také akce, které Yamaha chystá a doufá, že jim neblahá covidová situace nevystaví stopku. Podle jeho slov se určitě máme na co těšit a rozhodně nezůstane pouze u prohlížení motorek za výlohou. Martin se netají oblibou sedmistovkové Ténérky, a to hlavně z důvodu, že jde o velice univerzální a jednoduché cestovní enduro, které funguje v terénu i na silnici. Jestli Yamaha „tésedmičce“ nadělí větší ségru, to jsme z něj bohužel nedostali a nezbývá nám než doufat, že ano.

Náš tip

Stahujte nekrácené hodinové povídání: tomanek.mp3

Poslechněte si povídání o motorkách dávno minulých, o nových modelech, ale také o motosportu, který je pro Yamahu nesmírně důležitý. Tak schválně, je Martin fanoušek „čtyřicetšestky“? V rozhovoru uslyšíte příběh stařičké Jawy, kterou podědil po dědovi, a na které s partou kámošů rád vyrážel na čundr. Co pro Martina motorky znamenají mimo pracovní dobu, a co všechno v jedné stopě zažil a co by si přál zažít? Pusťte si další díl seriálu Na tandemu s Vláďou a určitě se to dozvíte.

O čem se mluvilo:

  • O začátcích na motorce
  • Jaké to bylo vést časopis Motocykl a věnovat se novinařině
  • O součastných i historických mašinách Yamaha
  • Jakým směrem se Yamaha ubírá a co nového chystá
  • O nové modelové řadě a o akcích, které Yamaha připravuje

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 30 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
sfv přispěl 10 Kč
IvanDvoutakťák přispěl 5 Kč
VB79 přispěl 10 Kč
Pixly přispěl 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist