globalmoto_duben_nolan




Vojta Vavřina a Jarda Vavřina na tandemu s Vláďou o životě se značkou Harley-Davidson

Vojta i Jarda značkou Harley-Davidson doslova dýchají a vědí o ní neskutečně hodně. V seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou se dozvíte o jejich začátcích na motocyklech, o tom co je baví a co všechno v jedné stopě zažili. Oba se věnují také pořádání velkých akcí a mají na triku tradiční mega akci Prague Harleys Days.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Bráchové Vojta a Jarda jezdí na motocyklech americké značky Harley-Davidson už hezkou řádku let a nejen o tom si v rozhovoru budeme povídat. Dozvíte se o jejich začátcích za řidítky a také o tom, že každý z nich je trošku jiný typ motorkáře. Vojta rád pořádně tahá a na motocyklu sedí víceméně pořád. Naproti tomu Jarda se nejraději sveze na pohodu.

Jarda i Vojta pořádají tradiční akci Prague Harleys Days a je zajímavé slyšet, co všechno organizace obnáší a co všechno musí podchytit. Ano, jsou to občas pořádné nervy, nicméně jejich práci ocenilo vedení americké značky z Milwaukee a za uspořádání stopatnáctého výročí jim složilo poklonu.

V rozhovoru se dozvíte o nových modelech, na které se můžete těšit, o akcích, které pro své fanoušky a zákazníky připravují a také o plánech značky Harley-Davidson. Během rozhovoru došlo i na elektromotocykl LiveWire, který na motocyklové scéně způsobil pořádný poprask. Sestříhaná verze je fajn, ale v tomto případě musíme doporučit poslechnout si celý rozhovor. 

Náš tip

Nesestříhaný rozhovor v délce hodina a půl: vavrinovi_harleydavidson.mp3 nebo si ho poslechněte ve svém Spotify, případně na Apple Podcasts.

O čem se mluvilo:

  • Co Vojtu a Jardu na motocyklech nejvíc baví
  • O nových modelech a akcích, které se chystají
  • Jaké je to pořádat akci pro sto tisíc lidí
  • Jak dokáže motocykl změnit život

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist