yamaha_demo_tour




Vláďa Novotný na tandemu s Vláďou: Dělám práci, kterou jsem si vysnil

Ne, tohle není překlep. Ani silvestrovský žertík, vždyť máme prvního ledna. Ale tak trochu dozvuk toho včerejšího Silvestra v tom vidět můžete. Vláďa Novotný je třetím ze tří klíčových redaktorů serveru Motorkáři.cz, a jelikož je i moderátorem seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou, dostal se do zapeklité situace - musel vyzpovídat sám sebe!

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Tomu se říká pořádný start do nového roku! A v případě pořadu Na tandemu s Vláďou půjde o ročník druhý. Začali jsme loni v půlce února, kdy na červené křeslo usedl šéf a zakladatel serveru Jarda Ducháček, a od té doby nevynechali jediný pátek. Vláďa v přátelském duchu zpovídal cestovatele i mistry světa, ovšem střihnout si dvojroli moderátora a hosta zároveň, to byla velká výzva!

Vláďa pracuje pro náš server už tolik let, že v císařském vojsku už by měl nejméně hodnost kaprála. Nebo vraníka. Patřil vždy k oporám týmu, ale až do loňska to bylo jenom formou externí spolupráce, kterou stíhal při běžné práci v oblasti grafiky. Ale znáte to, když se osvědčíte, začnou vám nakládat víc... Loni už byla situace neúnosná, použitelná možnost lidského klonování v nedohlednu, a tak jsme Vláďu konečně, po letech přemlouvání, přivítali v redakci nastálo. I když on chvíli neposedí, takže se o něj přeci jen musíme dělit, a to s Mírou Lisým, v jehož motoškole Vláďa dělá instruktora.

Co nám na sebe prozradil? Scénář otázek měl hodně podobný jako pro Zajocha i Honzise, své redakční kolegy, ale jestli na sebe naprášil více, než měl původně v plánu, ví jen on. Probral sám se sebou začátku své práce u Motorkářů, pochlubil se prvními jednostopými zážitky ať už za řídítky starého Simsonu, nebo při sledování brněnské GP naživo ještě na starém okruhu, a celou dobu se povídání vlastně točí kolem toho, jestli silnice, nebo bláto - a čím nás Vláďa vyloženě štve, že jemu jde obojí. A nakonec i to moderování dal jako naprostý mazák, co myslíte?

Náš tip

Stahujte nesestříhanou audio verzi: vlada.mp3 nebo si rozhovor poslechněte ve svém Spotify, případně na Apple Podcasts.

O čem se mluvilo?

  • Vláďovy začátky na portálu Motorkáři.cz
  • O starém Simsonu, unikátní terénní Jawě a dalších motorkách v jeho garáži
  • První kolínko a přerod v blátomila
  • Zima na snowboardu, léto na kole
  • Proč rád vaří
  • Co ho v motocyklovém životě štve a na co se těší

Přečtěte si také:

 

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 54 Kč od 6 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Zdenek54 přispěl 9 Kč
Michal_ přispěl 9 Kč
Z1000SX_Petr přispěl 9 Kč
FGB přispěl 9 Kč
Freddy_X přispěl 9 Kč
ZdenalH přispěl 9 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist