globalmoto_duben_nolan




Triumph a Kryštof Klimeš na tandemu s Vláďou: lidi si k nám chodí plnit sny

O životě se značkou Triumph se zastavil popovídat Kryštof Klimeš. V rozhovoru prozradil něco o sobě, o svých začátcích na motorce, jaké mašiny má nejraději a také o novinkách nebo akcích, které Triumph pro letošní sezonu chystá.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Kryštofa přivedl k motorkám jeho táta Radek Klimeš, který stojí za britskou značkou v České republice, a tak bylo jasné, že se jeho syn bude po ukončení studia věnovat motorkám, stejně jako on. Kryštofa můžete potkat v Modřanech, kde importér značky Triumph sídlí. Jak sám říká, na starost má hlavně administrativu a dá se říct, že je takovým multifunkčním členem týmu. V rozhovoru se dozvíte, jaké modely má nejraději a jaký je typ motorkáře.

Náš tip

Stahujte MP3 nesestříhanou verzi: klimes.mp3

Britská značka vyrábí velice pestrou modelovou řadu a na své si přijde snad každý. Je celkem zajímavé, že jedním z nejlépe prodávaných modelů je Rocket 3, který si zákazníci objednávali už ve chvíli, kdy se jeho výroba teprve spouštěla. Chcete vědět, jak důležitý je vstup této značky do třídy Moto2, na jakém stroji se v nové bondovce prohání Agent 007 nebo na jaké modely a akce se všichni můžeme těšit? Stačí si pustit tento rozhovor, a budete mít jasno.

O čem se mluvilo:

  • O začátcích na motorce
  • Co všechno Kryštof pro značku Triump dělá
  • Jaké motorky má nejraději a na které se těší
  • O novinkách a akcích pro letošní sezonu

Přečtěte si také:      

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist