journeyman_brezen




Suzuki a Tomáš Teufl s Tomášem Loukotou na tandemu s Vláďou

Seriál rozhovorů tentokrát hostil zástupce značky Suzuki, Tomáše Teufla a Tomáše Loukotu. Pokud vás zajímá, co Suzuki pro novou sezonu chystá, na jaké akce se můžeme těšit nebo kdy budou k dispozici hlavní osmistovkové novinky, poslechněte si další díl tradičního pátečního seriálu Na tandemu s Vláďou.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 O čem se mluvilo:

  • O historii značky Suzuki
  • Jaké modely patřily mezi bestsellery
  • O novinkách V-Strom 800DE a GSX-8S
  • Jak značka Suzuki funguje na našem trhu a proč nebyla na výstavě Motocykl
  • O motorkách, na kterých zástupci značky začínali a dnes se rádi svezou
  • Co Suzuki  pro zákazníky chystá a na co se můžeme těšit
Náš tip

Dlouhá verze rozhovoru bez střihů zde: suzuki.mp3

 

Tomáš Teufl je ředitelem kompletního zastoupení značky Suzuki v České republice a Tomáš Loukota má pod palcem divizi motocyklů. Jelikož se rozjíždí nová sezona, rozhovor se zaměří na dvě letošní zásadní novinky kategorie cestovních endur a naháčů. Jedná se o osmistovky, které staví na novém motoru, konkrétně řadovém dvouválci. Podle informací se naháč i cesťák objeví na našem trhu někdy na přelomu května a června, kdy se představí novinářům i široké veřejnosti. Řeč je o modelech V-Strom 800DE a GSX-8S.

Zástupci značky vyprávějí o bohaté historii přední japonské značky, která se výrazně a docela dlouho věnovala dvoutaktním strojům. Později pochopitelně přešla také na čtyřtaktní motory a jednu chvíli se snažila prorazit s modelem RE5, který poháněl Wankelův motor. Ani motosport Suzuki nebyl nikdy cizí a skvělé úspěchy zaznamenala v motokrosových i silničních seriálech WSBK, EWC a MotoGP. Všichni si asi dobře pamatujeme titul v mistrovství světa MotoGP, který vybojoval Joan Mir v sezoně 2020. Bohužel letos se Suzuki z motosportu stáhla a dál s továrními týmy v šampionátech nepokračuje.

  

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist