husqvarna_svartpilen_801_2




Royal Enfield a Martin Šrámek s Honzou Němcem na tandemu s Vláďou

Seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou navštívili zástupci značky Royal Enfield, teda značky která letos slaví 120 let výročí. Víte, že je to nejstarší motocyklová značka s nepřerušenou výrobou? Víte, který model ji to zaručil? Nejen to prozradí páteční rozhovor o značce, její historii a lidech kolem ní.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Royal Enfield je další značkou, o které se v tandemu dozvíme víc a pochopitelně také o lidech, kteří ji u nás zastupují. Martin s Honzou vypráví o historii značky a také o tom, jak se rozhodli rozjet výhradní zastoupení. Není tajemstvím, že indický Royal Enfield vyrobí téměř milion motorek za rok a dokonce 85% se jich prodá v Indii.

V rozhovoru se dozvíte, co výhradní dovozce pro své zákazníky chystá, na jaké modely se fanoušci značky mohou těšit a jaké akce by pro ně rád zorganizoval. Honza i Martin prozradí, jak se k motorkám dostali, co je na jejich práci baví, jaké modely mají vůbec nejraději, a které mašiny mají ve své garáži. Poslechněte si příjemné povídání, ve kterém se dozvíte o značce Royal Enfield víc, stejně jako o firmě Vintage Garage. Pokud chcete slyšet ještě víc, stahujte kompletní nesestříhaný rozhovor ve formátu .mp3 nebo si poslechněte na Spotify.

Náš tip

Stahujte nekrácené audio: royalenfieldvg.mp3

O čem se mluvilo:  

  • O nejstarší motocyklové značce s nepřerušenou výrobou
  • Jak vzniklo nové zastoupení značky Royal Enfield u nás
  • O novinkách a modelech pro novou sezonu
  • Kde má značka továrny a kde vývojové středisko
  • O tom, co Martina a Honzu baví a jaké motorky mají rádi

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
vlastap přispěl 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Vintage Garage Motors

    Autorizované zastoupení motocyklů Royal Enfield pro ČR. Prodej náhradních dílů a příslušenství. !!!Pozor!!! Od 1. 6. 2020 nás naleznete na nové adrese Strančická 45, 100 00 Praha 10 - Strašnice




TOPlist