globalmoto_duben_nolan




Milan Rožec na tandemu s Vláďou: 101 funguje, protože to lidi chtějí

Seriál pátečních rozhovorů navštívil motokrosař Milan Rožec, který je jedním z důležitých zakladatelů svérázné značky 101 Undeground Riders. V rozhovoru vypráví, co všechno znamená rozjet českou značku oblečení a jak se vyvíjí. Kromě oblečení dojde řeč také na motokros, kterému se věnoval už od mala a který je jeho životem.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O závodění a motokrosu
  • Jak začal závodit a jak si výsledky musel vydřít
  • O značce 101 Undeground Riders, kterou s partou kámošů založil
  • Co všechno má značka v nabídce
  • O tom, co lidé chtějí
    Náš tip

    Stahujte celý rozhovor v MP3: rozec.mp3

Milan Rožec závodil na motokrosové mašině nějakých pětadvacet let a jak sám říká, měl to hodně vydřený. Občas se dařilo víc, občas míň, ale vždycky ho to bavilo, i když to sem tam pořádně bolelo. V rozhovoru vypráví o závodění, o borcích, se kterými jezdil a také o tréninku a jezdcích, kteří podle něj patřili a vždycky patřit budou mezi českou špičku. Je jedním z důležitých článků značky 101 Undeground Riders, kterou s partou kámošů založil, a kterou si každý nejspíš spojí s motokrosem a motosportem jako takovým. Všechno prej začalo díky teplákům pro Petra Bartoše.

Milan přibližuje, jak značka 101 Undeground Riders vznikla, jak si žije svým životem a jak náročná je výroba. Každopádně ho těší, že se lidem líbí a je to hlavně díky nim, že stále jede a vznikají další nové kousky. Důležité je sledovat, co zrovna frčí a co lidé chtějí. To se dozví také během akcí, na které se stánkem 101 Undeground Riders jezdí a s lidmi se o všem baví.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist