husqvarna_svartpilen_801_2




Martin Matějíček na tandemu s Vláďou: Čim víc trial umíš, tím je zábavnější

Dalším hostem seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou je trialista Martin Matějíček a nutno dodat, že je jedním z našich nejlepších trialistů vůbec. Povídali jsme si o trialu, o trialové motorce, ale také o tréninku a učení se nových věcí. Martin umí na trialce skočit backflip a nejen ten rád předvádí během své trialové show doma i ve světě.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O začátcích na trialové motorce
  • Jak se trial jezdí, na čem a jaké platí pravidla
  • O titulech a úspěších doma i v zahraničí
  • Jak se jezdí závody a jak show
  • O tréninku back flipu
  • Jak vystupoval v cirkuse
Náš tip

Celý nekrácený rozhovor najdete zde: matejicek.mp3

Poslechněte si rozhovor s klukem, který patří k naší trialové špičce a to dokazuje nejen kupa titulů, ale také kousky, které předvádí během své trialové show. Martin Matějíček přibližuje, jak moc bolelo, než se naučil na trialové motorce back flip, tedy salto vzad. Dneska už je tpro něj salto běžná záležitost a možná proto ho oslovil sicilský cirkus, kde rozbalil svou show a parádními kousky bavil italské publikum.

V rozhovoru dojde řeč na začátky za řidítky motorek, o tom jak začal jezdit trial a jaké úspěchy se mu podařilo vybojovat. Martin má šest domácích titulů, dokázal s českým týmem vyhrát trial národů a co je zajímavé, vyrazil za velkou louži, kde se mu podařilo vyjet vice mistra v kategorii Pro. Pokud vás trial zajímá nebo pokud se o něm chcete něco dozvědět, poslechněte si další rozhovor ze seriálu Na tandemu s Vláďou.

Přečtěte si také:

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist