husqvarna_svartpilen_801_2




Jiří Kopal na tandemu s Vláďou: Závody člověka posunou vždycky nejvíc

Seriál na tandemu s Vláďou navštívil vojenský policista Jirka Kopal, pro kterého je jízda na motorce velkou vášní a vlastně také denním chlebem. Na motorce jezdí v práci a tráví na ní také spoustu volného času. V rozhovoru vypráví o své profesi, o tom, co obnáší, ale také o závodění na přírodních okruzích, o cestování i o tréninku, který ho baví.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • Jak se Jirka dostal k motorkám
  • O jeho profesi a poslání Vojenské policie
  • Jaké motorky Vojenská policie používá a čím se liší od sériových strojů
  • O tréninku a dovednostech, které musí zvládat
  • O závodech, road racingu a cestování na motorce
Náš tip

Stahujte také jako audio v MP3: kopal.mp3

Poslechněte si rozhovor s Jirkou Kopalem z Vojenské policie, který přiblíží svou profesi a všechno, co jeho práce obnáší. Dozvíte se všechno o motorkách, které Vojenská policie ke své práci využívá, čím se liší od sériových kousků a co všechno má ve výbavě. Jirka přiblíží, jakým způsobem Vojenská policie operuje za řidítky motorek v ulicích, jak se na to připravuje a co všechno musí umět.

Řeč pochopitelně dojde také na začátky v jedné stopě, ale i na to, jaký je Jirka typ motorkáře. Já to ale prozradím už teď. Jirka miluje rychlost, ježdění na okruzích, a když je příležitost, rád si zazávodí. Několik let se věnoval road racingu a svůj první závod odjel v rámci legendárního závodu 300 zatáček Gustava Havla. Během závodní kariéry startoval v Hořicích dokonce v několika kategoriích, a to mluví za vše. Poslechněte si povídání s chlapem, kterého motorky nesmírně baví a který se jim věnuje na sto procent v práci i ve volném čase.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 10 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Z1000SX_Petr přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist