yamaha_tenere_duben




Jan „Honzis“ Rameš na tandemu s Vláďou: Efektivita je mé druhé jméno

Tento pátek patří redakčnímu kolegovi Honzisovi, který povyprávěl o uplynulé sezoně, o tom, jaké motorky ho nadchly a které mu naopak radost neudělaly. Honzis prozradí, kdy poprvé sedl na motorku a jakou náhodou se stal motonovinářem. Je fakt, že jsme se u vyprávění nasmáli, tak si pojďte poslechnout další díl ze seriálu Na tandemu s Vláďou.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Honza Rameš přezdívaný Honzis se stal redaktorem portálu Motorkáři.cz teprve nedávno a po letošní sezoně si mohl udělat druhý zářez na pažbě ve světě „onlajnu“. Myslím, že ho všichni znáte z tištěných médií, takže dobře víte, že je živou chodící encyklopedií jedné stopy. Honzis se k novinařině dostal náhodou, když z recese odpověděl na inzerát časopisu, který v tu dobu hledal supermana. Tak to všechno začalo a pokračuje dodnes.

Náš tip

Stahujte nesestříhanou audio verzi: honzis.mp3 nebo si rozhovor poslechněte ve svém Spotify, případně na Apple Podcasts.

Honzis sám říká, že je technickej typ a v motorkách se rád šťourá, takže teď už jen málokoho překvapí, že mu v garáži stojí Yamaha XT600 z roku 1987 a nedá na ni dopustit. Mně ještě dneska cukají koutky, když přijel do Berouna a tvářil se, jakoby zrovna zdolal Mount Everest, a to ho teprve vrchol dne čekal. Koneckonců, poslechněte si to sami, stejně jako vyprávění o vysněné motorce, práci pro portál Motorkáři.cz nebo jeho názor na některé duchaplné komentáře pod články.

O čem se mluvilo:

  • Jak se Honzis dostal k motorkám a novinařině
  • O mašinách, které má rád, které si letos užil a na které se těší
  • Jaké je to, přijít z tištěného média do online magazínu
  • O tom, co ho dokáže rozčílit a co musí mít na motorce „tiptop“
  • Jaký je kolenovrt a jak dokáže srazit spotřebu na hodnotu z říše snů

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 18 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
limbus přispěl 6 Kč
zabl přispěl 6 Kč
TRA přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist