husqvarna_svartpilen_801_2




Igor Brezovar a Martin Písařík na tandemu s Vláďou: Po jedné stopě Afrikou

Možná jste před nedávnem sledovali seriál Po jedné stopě, kdy Igor Brezovar a Martin Písařík projížděli Afrikou a natočili parádní dokument. Kluci navštívil pořad Na tandemu s Vláďou a vyprávěli o Africe, o natáčení, o výběru motorek, ale také místech, které všem můžou doporučit.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Kdo na motorce rád cestuje, pravděpodobně jméno Igor Brezovar neslyší poprvé. Igor je cestovatelem, který byl na motorce snad úplně všude. Nevím jak vám, ale mě se líbí jeho motto: je lepší být na cestách mezi dobrýma, chudýma, příjemnýma, skromnýma lidma, než zůstat doma obklopen penězma a čekat na smrt. Igor vypráví o projektu Po jedné stopě a o tom, jak se dal dohromady s Martinem Písaříkem. Na rozbruslení společně absolvovali cestu z Turecka do Iráku a po ní se pustili do divoké Afriky.

 

Náš tip

Stahujte celý rozhovor v délce přes jednu hodinu: pisarik_brezovar.mp3

Afrika je hodně intenzivní a zážitků mají kluci na tisíce. Plán Igora s Martinem bylo vystartovat v Maroku a skončit v J.A.R., což se jim kvůli nepokojům nepodařilo a chystají se „doklepnou“, jak to jen bude možné. Poslechněte si povídání, jak to v Africe chodí, kdo se živil hráškem z konzervy a kdo zkoušel místní gastronomii, což si žádalo desinfikovat slivovicí. V rozhovoru se dozvíte, co cestu zkomplikovalo, jaká porucha potrápila Igorovo osvědčené GS, jak si Martin natloukl a musel čekat na náhradní díly. Vyprávění má šťávu, tak si udělejte chvilku a podívejte se na rozhovor, anebo poslechněte kompletní verzi na Spotify nebo ve formátu .mp3.

 

O čem se mluvilo:

  • Jak se tito dva chlapíci potkali a vyrazili na cestu
  • O motorkách, které si pro cestu vybrali
  • Jaká je Afrika a kam by všem doporučili se podívat
  • O komplikacích a rozbitých motorkách
  • Co už projeli a co je ještě čeká

Přečtěte si také:

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Igor Brezovar - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist