yamaha_mt09




Honza Toužimský na tandemu s Vláďou: Když táta zmizel, jeho Panelka celý víkend nevychladla

Metalák, který by neznal kapelu Arakain, jako by nebyl. Seriál Na tandemu s Vláďou navštívil její frontman Honza Toužimský, který má motorky v krvi už od mala. V rozhovoru vypráví, jak s bráchou proháněl fichtla, jak krotil třistapadesátku a jak se mu splnil sen a stal se ambasadorem značky Harley-Davidson, která ho vždycky brala.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • Jak Honza začínal na motorkách a s bráchou proháněl fichtla
  • O lásce ke značce Harley-Davidson, kterou má v srdci
  • Jak jezdí na koncerty na mašině a čistí si hlavu
  • O mašinách, které má rád a modelech, na které nedá dopustit
  • Jak začal fungovat v kapele Arakain
  • O muzice a projektech, které ho baví
Náš tip

Ještě více o motorkách a muzice v nekrácené verzi mp3: touzimsky.mp3

 

Když se chvíli bavíte s Honzou Toužimským o motorkách, zjistíte, že je totálně miluje, a že jsou pro něj víc, než jen dopravním prostředkem. Jak sám říká, čistí si na nich hlavu a sbírá inspiraci pro svou tvorbu. Je to už pár pátků, kdy se stal zpěvákem metalové kapely Arakain, a v rozhovoru přiznává, že vstoupit do rozjeté kapely není žádná legrace. Když nahradíte kytaristu, bubeníka nebo basáka, není to pro skalní fanoušky taková rána, jako když nahradíte zakládajícího člena a navíc frontmana v jedné osobě.

Honza Toužimský propadl motorkám už jako malý kluk a vášeň pro jednu stopu ho nikdy neopustila, i když si dal na chviličku pauzu. Jednoho dne se mu splnil sen a stal se ambasadorem značky Harley-Davidson a jak sám říká, spolupráce s touto značkou ho pořádně nakopla a je nadšen možností vyzkoušet si kompletní modelovou řadu, včetně novinek, které jsou pro „hádéčko“ docela netypické. Honza totiž nepatří mezi konzervy, co se obrní předsudky a nic než tradičního Haryka si nepustí k tělu. Poslechněte si bezprostřední a veselý rozhovor s velkým sympaťákem nejen o motorkách, ale i o muzice a kapele Arakain, kde působí od roku 2005.

Přečtěte si také:

Honza Toužimský ambasadorem H-D

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 20 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IvanDvoutakťák přispěl 10 Kč
Milinex přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist