globalmoto_duben_nolan




Honza Rameš a Honza Zajíček na tandemu s Vláďou o sezoně 2022

Rok 2022 se z poslední zatáčky řítí na cílovou rovinku a s ním i letošní sezona. Jaká byla ta vaše? Ta naše redakční rozhodně stála za to a tradičně jsem si o ni popovídal s parťáky z redakce v seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou. Do červené sedačky usedli Honzis a Zajoch, kteří jednak vyprávěli své zážitky, ale také mi vraceli všetečné otázky, což se mi v tomto pořadu tak často nestává.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • Jaká byla sezona 2022
  • O motorkách, které nás bavily a patří mezi nejlepší
  • Jaké mašiny zůstaly za očekáváním nebo vzbudily rozpaky
  • O moto akcích, které jsme letos zažili a užili si
  • Na co se těšíme v další sezoně 
Náš tip

Celá nekrácené verze zde: redakcetandem.mp3

Letošní sezona byla opět skvělá a všichni z redakce jsme si vyzkoušeli hromadu motorek, potkali spoustu skvělých lidí a užili si moře parádních akcí. Právě o tom si povídáme s Honzisem a Zajochem v dalším díle seriálu Na tandemu s Vláďou. Během sezony se v redakci otočí hodně přes sto motorek a každá z nich nám zůstane v paměti z jiného důvodu. Právě na toto téma dojde řeč a každý z nás zapátrá v paměti a vyzdvihne mašiny, které ho něčím očarovaly a po právu je zařadí na stupínek nejvyšší.

Dojde také na motorky, které letos až tolik nezabodovaly a z nějakého důvodu u nás vzbudily rozpaky. Po několika letech, kdy jsme si moc akce neužili, přišel rok, kdy se nám podařilo vyrazit na vypečené moto akce a také o nich bude řeč. Poslechněte si rozhovor o sezoně 2022, kterou pomalu, ale jistě vystřídá sezona nová a věřme, že bude minimálně stejně dobrá, jako ta letošní. Tím mám pochopitelně na mysli nás všechny, tedy naši kompletní redakci a vás čtenáře!     

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 60 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
K167 přispěl 30 Kč
Cafi přispěl 30 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist