husqvarna_svartpilen_801_2




Honda a Petr Hubáček na tandemu s Vláďou: Potřebujeme cestovní enduro střední kategorie

Je už oficiální, že výstava Motosalon letos neproběhne, a tak si do seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou budeme zvát také zástupce motocyklových značek, kteří nám představí novinky nebo akce, na které se můžeme těšit. Samozřejmě že to nebude jenom o značce, ale hlavně o člověku, který ji reprezentuje. Proto vůbec nepochybujte o tom, že by nebyl „postižený“ jednou stopou stejně, jako jste vy a že by motorky chápal jako jednotky v excelovských tabulkách. Konec konců, poslechněte si zástupce značky Honda Petra Hubáčka, který vypráví o svých začátcích na motorce, jak si našetřil na velkou Jawu, o oblíbených mašinách nejrůznějších značek, ale i o práci, kterou si vysnil.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Petr Hubáček pracuje pro Hondu opravdu dlouho a jak sám říká, od chvíle, kdy se poprvé svezl na motorce, okamžitě věděl, že se jedné stopě chce věnovat na plné pecky. Pravda, napoprvé to neklaplo, ale i tak nehodil flintu do žita a čekal na svou příležitost. Ta přišla o pár let později a od té doby patří mezi stálý tým importéra značky Honda. V rozhovoru vypráví o šetření na první velkou motorku, první japonské motorce, ale i cestování a divokém mládí za řidítky. Dneska už prý není takový divoch a dává přednost spíš pohodové vyjížďce například na cestovním enduru.

Náš tip

Stahujte nesestříhané audio v mp3: petrhubacek.mp3

V rozhovoru prozradí, co Honda pro motorkáře chystá, na jaké modely se mohou těšit a jaké akce by značka ráda tradičně uspořádala. Právě osobní setkání s fanoušky značky je nesmírně důležité, stejně jako ochutnávka žhavých novinek, což jen potvrzuje obrovský zájem o Honda Fest nebo testovací jízdy na nových modelech. Pojďte si poslechnout povídání, které není jenom o tabulkách a chvástání se, jak se plní plány prodejů a že jenom kvůli jeho značce vychází slunce. Naopak, Petr přiznává, že maximálně respektuje konkurenci a mezi jeho oblíbené mašiny patří řada motorek jiných výrobců.

O čem se mluvilo:

  • Jak se Petr dostal k motorkám
  • O motorkách, které měl, které by chtěl a na které nedá dopustit
  • Jak se mění priority zákazníků a co si trh žádá
  • O novinkách a akcích, na které se můžeme těšit
  • Jaké modely jsou pro Hondu dnes už legendární

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 35 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Kefo přispěl 10 Kč
VB79 přispěl 10 Kč
JardaZ. přispěl 5 Kč
Ogarovič přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist