husqvarna_svartpilen_801_2




BMW Motorrad a Petr Krajča na tandemu s Vláďou: GS je náš dlouholetý etalon

Tento pátek patří seriál rozhovorů na tandemu s Vláďou Petrovi Krajčovi, který zastupuje značku BMW Motorrad. V rozhovoru se dozvíte více o náplni jeho práce, o motorkách BMW, co je u německé značky nového, ale také na čem se rád sveze a na jaké novinky nebo akce se můžete těšit.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O práci, kterou pro BMW Motorrad dělá
  • Jaké motorky má rád a na kterém se vždycky rád sveze
  • O modelech, které patří mezi nejoblíbenější a naopak
  • Jak se vyvíjí trh a jak se motorkáři mění
  • O Vietnamu a cestování na malé motorce
Náš tip

Stáhněte si celou nezkrácenou verzi v mp3: petr-krajca.mp3

Petr Krajča je šéfem divize BMW Motorrad a pro značku BMW pracuje hezkou řádku let. K motorkám přišel od automobilů a v rozhovoru prozrazuje, že na motorkách jezdil od mala, ale za žádného velkého motorkáře se nepovažuje. Vždycky ho bavilo na motorce cestovat. V rozhovoru říká, že motorky jsou hlavně o zábavě a je skvělé, že s lidmi může sdílet radost, což u aut nezažil. Jeho práce znamená komunikaci s prodejci nebo s novináři, ale zrovna tak plánování a strategii. V posledních letech není plánování zrovna jednoduché a jako každá jiná značka, také BMW řeší dostupnost motorek a termín dodání.

Jak je to s legendárním modelem GS, jak se na trhu chytl model R18 a jaké modely patří mezi největší trháky? Tak například celá modelová řada R nineT vznikla velkou náhodou, ovšem v tom nejlepším slova smyslu a prodeje po celém světě předčily očekávání. Poslechněte si povídání o našem trhu, ale také o světě nebo o modelech, které se s troškou nadsázky prodávají sami. Řeč došla také na cestování ve Vietnamu, kam Petr vyrazil na dovolenou, a kde si vyzkoušel malou motorku, tedy totální protiklad toho, co značka BMW nabízí. Jak se mu tam líbilo, co zažil a jestli Vietnam s rukou na srdci může všem doporučit? Na to odpoví další rozhovor ze seriálu Na tandemu s Vláďou.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist