yamaha_demo_tour




24 minut s Liborem Podmolem

Během letošního Motosalonu jsme na stánku opět přivítali několik známých tváří, kteří nám vyprávěli o spoustě zajímavých věcí. Protože se ne každý na Motosalon a tím pádem i k rozhovoru se svým oblíbencem dostal, přinášíme vám sérii videozáznamů s rozhovory. Těšit se můžete na Ondru Ježka, Karla Haniku, Milana Engela, Gábinu Novotnou, Ollie Roučkovou, Kamila Holána, Petra Bartoše, Míru Lisého, Filipa Řeháčka, Pavla Kejmara, Jana Ulmana, Jonáše Nedvěda, Olivera Königa a Vojtu Schwarze. První pán na holení je Libor Podmol, který nám donesl i několik biografií Deníku Libora Podmola 2. Knížku si můžete koupit v našem shopu za zvýhodněnou cenu 690,-. Pět prvních objednávek navíc dostane ještě kartičku s Liborovým vlastnoručním podpisem.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

"Libor Podmol, mistr světa ve freestyle motocrossu, vítěz olympiády extrémních sportů amerických X Games, filmař, influencer, cestovatel a otec dvou ratolestí po úspěchu prvního Deníku, jež popisoval 6 měsíců jeho freestylového života, pokračuje popisem 12 měsíců zážitků ze svého dobrodružného života plného létání vzduchem i ošklivých zranění. Texty kapitol doplňují videa, díky kterým jeho šílené kousky často uvidíte jeho vlastníma očima. Stačí načíst QR kód vložený v textu knihy.

Libor ve své druhé knize mluví o své motivaci a hledá klíč k úspěchu ve sportu i v životě. Píše o meditaci, tréninku, soustředěnosti i nervozitě před důležitými závody či životními rozhodnutími.

Kniha je psána v Americe, Africe, Evropě i Asii. Procestujete spolu s Liborem kus světa a zažijete reálné emotivní příběhy, jež napsal sám život.

Na závěr knihy si přečtete rady od Liborova mentora Dr. Rulce, které vás donutí se zamyslet nad smyslem života a důvody, proč jsou někteří lidé úspěšnější než jiní..." 
- text z obalu knihy. Deník Libora Podmola 2 můžete objednávat níže za zvýhodněnou cenu 690,-. Pět prvních objednávek navíc dostane ještě kartičku s Liborovým vlastnoručním podpisem.

Objednejte od Motorkáři.cz

Deník Libora Podmola 2

Celobarvná kniha na křídě, formát A5 má 440 stran. Texty kapitol doplňují videa, stačí načíst QR kód.

690Kč
Kusů:




Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
.c4e. přispěl 3 Kč
masi přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist