globalmoto_duben_nolan




Na výstavě Motor Bike Expo v italské Veroně se sešly všechny novinky 2017

Za světovými premiérami nových modelů pro nadcházející sezónu museli nedočkavci vycestovat během podzimu na dvě místa - do Kolína a Milána. Lednová výstava Motor Bike Expo je o něco menší než Intermot či EICMA, zato tu však bylo o uplynulém víkendu k vidění všechno pěkně pohromadě.

Kapitoly článku

Aprilia

Některé modely si dokonce svoje první živé představení veřejnosti odbyly právě tady. Jedním z nich je MotoGP replika Aprilia RSV4 R FW-GP, se kterou italská fabrika přišla teprve začátkem tohoto roku.

BMW

Německá značka má pro letošek celou řadu inovovaných modelů, ale zaměřuje se hlavně na řadu Heritage, kterou velmi úspěšně buduje kolem populárního R NineT.

Ducati

Domácí Ducati se kromě novinek zaměřila hlavně na modely Diavel a Scrambler. Výstavu Motor Bike Expo si vybrala k představení limitované edice Diavelu Diesel, a ukázala tu také dvě zajímavé přestavby. Na Scramblery Essenza z dílny South Garage a R/T od Anvil Motorcycles se ještě podíváme v samostatném článku.

Harley-Davidson

Honda

Ani Honda nezapoměla přivézt do Verony žádnou z četných novinek, a místo zbylo také na pohledný koncept CB1100TR.

Husqvarna

Indian

Kawasaki

Na stánku Kawasaki se zelanaly nejen plasty, ale i příhradové rámy nových Zedů. I bez výrazného lakování by si však modely Z900 a Z650 pozornost určitě získaly .

Royal Enfiled

Suzuki

Triumph

Horkou novinkou je také modernizovaná řada Street Triple, kterou Triumph představil teprve před něcelými dvěma týdny.

Yamaha

Přestavby

 

 

 

Zajímavosti

 

 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jan Sommer - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist