globalmoto_duben_nolan




Ducati HyperParty se povedla

V pátek se fanoušci značky Ducati přišli před začátkem sezóny pobavit do smíchovského klubu MeetFactory, kde se akce s názvem Ducati Party konala už potřetí. Tentokrát v hlavní roli vystoupily zásadní novinky z Boloně pro rok 2013 - Hypermmotard a Hyperstada.

Kapitoly článku

Stejně jako se MeetFactory pomalu stává tradičním místem jarního setkání ducatistů, také některé body programu zůstávají v nezměněné podobě. K těm patří například prezentace motoškoly Bezpečně na motorce s Mírou Lisým, který letos osobně předvedl přítomným, jak funguje protipadací rám na novém Monsteru, a nasucho si to mohli přímo v klubu vyzkoušet i případní zájemci.
Každoročně se během Ducati Party prodávají také lístky do tomboly, jejíž výtěžek pak putuje na konto dětského domova v Krásné Lípě, kde za získané peníze chtějí postavit nové hřiště.
Novinkou v letošním programu byla naopak módní přehlídka oblečení značky Diesel, se kterou Ducati před nedávnem vymyslela design limitované edice modelu Monster 1100 Evo.
Dostat publikum trochu do varu ještě před hlavním bodem programu dostala letos za úkol kapela, který si říká Darwin. Své role se partička mladých muzikantů zhostila se ctí, ale Ducati party je především o motorkách, a tak ještě větší úspěch sklidilo slavnostní představení tří nových modelů - zrakům přítomných byly postupně odhaleny Ducati Hypermotad, Hypermotard SP a Hyperstrada. O všech těchto novinkách jste se mohli dočíst už na podzim v naší reportáži z Milána, ale od pondělka už budou všechny konečně naživo k vidění na pražské prodejně Ducati. Na webu už najdete také aktuální ceny všech tří modelů.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist