yamaha_tenere_duben




Crazy Day

Ukázka všeho, co se mometálně dá na stuntridingové scéně vidět, plus ještě něco navíc - tak by šla v kostce popsat víkendová show v holešovické Tesla aréně.

Kapitoly článku

Scénář celého programu byl důkladně propracovaný a myšlenka celého představení byla v odvyprávění životních příběhů jedné rodiny. Vcelku zajímavé pojetí celé show, kdy během vystoupení celého andsámblu, který dohromady čítal několik desítek lidí, bylo možno vidět jak taneční a divadelní představení zahrnující třeba i střelbu ze zbraní, tak i různé sestavy stuntriderů na motorkách, čtyřkolkách, v autech, na kolech a dokonce i na koloběžkách, na scéně se objevili i hořící kaskadéři.
Překvapením večera bylo vystoupení 3 zahraničních freestylistů, kteří předváděli dech beroucí skoky na rampě, při letu vzduchem je od stropu Tesla arény dělilo jen několik centimetrů. Na závěr se v aréně objevilo dokonce i letadlo, které po menší projíždce v hale celou show zakončilo.
Nejde opomenout ani přesně padnoucí hudební a světelný doprovod s efekty laserové show, umělou mlhou a dalším doprovodem. Z povzdálí bylo vidět, že celá show byla naplánovaná do nejmenšího detailu a týmy lidí starající se o dekorace měli všechno dobře připravené. Přestože se jednalo o premiéru v ČR, tak se celá akce dle mého názoru opravdu povedla - o tom svědčí i trochu posunutý začátek přestavení díky neustále proudícím lidem do hlediště i po 19.hodině.
Pro někoho tento večer bohužel neskončil štastně, neboť městská policie vzala zákaz parkování v Holešovicích i během této show velice seriózně a odtahala několik desítek aut na záchytné parkoviště.
Nezbývá než držet palce organizátorovi akce a doufat, že se tato akce bude někdy opět opakovat.

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)
Jan Sommer - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (12x):



TOPlist