yamaha_demo_tour




Vilner Speed Triple Bulldog

Vilner Custom Bike se rozhodl přepracovat naked bike Triumph Speed Triple a výsledek je vcíe než zajímavý. Jak se vám tato přestavba líbí?

Není to tak dávno, co se Vilner Custom Bike prezentoval přepracováním BMW F 800 R a na scéně se objevil obávaný Predator. Bulhaři se tentokrát chtěli zaměřit na klasického streetfightera a jejich výběr jen chválíme - Triumph Speed Triple je více než vhodným kandidátem na pořádný showbike.
Na motocyklu došlo k řadě změn, ale na druhou stranu spousta věcí zůstala původních. Vše začíná na masce, kde je jeden sdružený světlomet, dále je zde nový přístrojová deska a řídítka. Masivní nádrž padá k ručně šitému sedlu a krátké zádi. Z profilu každého zaujmou velké boční plasty a pořádný kýl pod motorkou.
Na podvozku se také pár věcí změnilo, jako například přední zlatá vidlice nebo OZ-Racing disky stejné barvy. Kapalinou chlazený tříválec dostal nové sání, přeprogramovanou řídící jednotku a nové tlumiče výfukového systému. Další změny jsou už jen drobnostmi, jako např. nové páčky, zrcátka nebo stupačky.

Video


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):
Motokatalog.cz



TOPlist