husqvarna_svartpilen_801_2




Světová soutěž custom-bike 2010

Kapitoly článku

Během březnové soutěže v Mainzu (město poblíž Frankfurtu nad Mohanem) byly skupiny rozděleny pouze do 3 kategorií - Freestyle, modifikace Harley&Davidson, a Custom chrome.
Je nutné nejdříve přeskočit obvyklé 3 místa a trošku představit Míru Žižku a jeho Vortep, jihočecha z Písku, který se účastnil této prestižní soutěže ve třídě Freestyle a koukněte s čím obsadil 11.pozici:
Na nebodovaných místech pak byli i další rodáci z naší české kotliny: Leoš "Bob" Votruba - Devil Bike (obr. vlevo), Erik Zeman s lowriderem Scrapper (uprostřed) a čtvrtý Čech byl Tomáš Turner a White (vpravo).
Je vidět, že i u nás se najdou šikovní stavitelé, ostatně kdo letos navštívil výstavu Motocykl tak měl možnost vidět spoustu nádherných strojů domácí provenience.
Náš tip

Bohemia custom a další zajímavosti - reportáž z výstavy Motocykl 2010

Ve stručnosti se vrátíme zpět k evropskému šampionátu a ke třídě

Freestyle

Na 1.místě skončil tým z italské díly Garage65 s motorkou K-Cosmodrive, 2.místo má jisté rovněž Ital Luciano Andreoli s Morning Sunrise, na 3.pozici zůstal japonec Kenji Nagai s přestavbou One Eyed King.   

Modifikové H&D

Vítězem pro letošek se stal Ital Samuel Reali s firmou Abnormalcycles a strojem FL48 do kterého namontoval HD motor Panhead 1200 z roku 1948.
Hned za ním byl Švéd Ola Stenegard z dílny Unique Custom Cycles se zajímavým Forsaken.
Modifikové H&D uzavíral stylový Skull Racer patřící Němci Sasse van Essenovi z Fischbachu.

Custom chrome

Tady obsadili všechny první 3 místa občané Německa: 1.místo má Hape Ziehfreund s Coppster 36, druhý je Thorsten Matthes z Remagenu a chopper Gold Nugget, bronzový pak skončil Tobias Guckel s oranžovým Vitusem.

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist