yamaha_demo_tour




Hlasujte o nejlépe upraveného Scramblera od Ducati

Právě probíhá druhý ročník soutěže Custom Rumble, kde se v souboji o nejlépe upraveného Scramblera utkávají jak profesionálové, tak amatéři. Podobně jako H-D nebo Yamaha Ducati touhle formou dokazuje potenciál Scrambleru k individualizaci. A musíme říct, že se v soutěži objevují moc pěkné kousky!

Kapitoly článku

Custom Rumble odstartoval v roce 2016 s modelem soutěže podobným „Hárlejácké Bitvě Králů.“ Čtyřicet dealerů Ducati napříč celým světem přihlásilo své výtvory do veřejného hlasování, z něj vyšlo pět finalistů, kteří se utkali v Misanu na World Ducati Week o titul nejlepší přestavby. Vítězství si nakonec odvezdli do Thajska autoři Scramblerbobbera.

Letošní ročník pojala továrna ještě velkolepěji, protože se objevují čtyři třídy. Kategorie Best Ducati Official Dealer, jak už její název vypovídá, jede v zavedených kolejích prvního ročníku a utkávají se v ní oficiální dealeři z celého světa. V první nové třídě nezávislých úpravců proti sobě stojí třeba známá německá dílna Diamond Atelier a český zástupce Jirka Mildner z DG Corse. Rozhodně doporučujeme dát hlasy jeho vkusnému Scrambleru se spoustou fajnových kompenentů! Mezi sebou soutěží i „obyčejní“ majitelé, i tady ale najdete neobyčejné úpravy. Poslední třídou je Rookie Rumble pro nováčky do 35 let a model Scrambler Sixty2.

Podívejte se na stránky, kde můžete do 20. 3. hlasovat pro své favority. Ti nejlepší z každé kategorie postoupí do finále, ve kterém odborná porota rozhodne o vítězi. A hlavní cena? Pětidenní výlet pro dva tam, kde se Scrambler cítí jako doma. Do americké Kalifornie. Tady je pár kousků, které nás zaujaly v redakci. Pěkných přestaveb je ale moc, takže zbytek najdete v galerii.

AELLAMBLER, Aella (Japonsko)

 

STKD CORTADO, STKD Surf Moto (Filipíny)

 

HALF MILE, Home Made Motorcycles (Itálie)

 

ESG RUMBLE 400, Eastern Spirit Garage (Polsko)

 

TEXAS RIDER, Friedrich Selikovsky (Rakousko)

 

SUZUKA 61, Ducati Suzuka (Japonsko)

 

RED, Pannawich (Thajsko)

 

DGC EVO, DG Corse (Česká republika)

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist