husqvarna_svartpilen_801_2




Dragstyle pro Sebastiana Vettela

Čtyřnásobný mistr světa formule 1, Sebastian Vettel, který i letošní sezonu završil triumfem, má velkou slabost pro klasické motocykly. Na jeho počest vznikl v dílně Marcuse Walze - Walz Hardcore Cycles - krásný custom bike s názvem Dragstyle, kterému Vettel rozhodně nemohl odolat.

Německý pilot formule 1, Sebastian Vettel, se v letošní sezóně stal počtvrté v řadě mistrem světa a vyrovnal tak skoro půl století starý rekord Juana Manuela Fangia, kterému se to podařilo v sezónách 1954 až 1957. Nyní je jeho cílem vyrovnat a následně pokořit i svého krajana, slavného Michaela Schumachera, který má na svém kontě 5 titulů v řadě z let 2000 až 2004.
Během zimní pauzy je nutná příprava na další sezónu, ale důležité je také umět relaxovat a užívat si života. K tomu Sebovi určitě hodně pomůže krásná stavba Dragstyle, kterou pro něj jako dárek sestavila špičková německá firma Walz Hardcore Cycles. A že to je vskutku velkolepé dílo!
O krásné mašině toho není příliš známo, protože stavitelská firma až na pár výjimek nezveřejňuje výkonové parametry svých strojů. Čísla na papíře ale nejsou u těchto záležitostí až tak podstatná, důležitý je design. A ten se na mašině Sebastiana Vettela více než povedl! Krásná modrá barva, sedlo s vyšitým příjmením Vettel a další detaily, spolu se speciálními díly, dělají z Dragstyle unikátní kousek.
Jestli vás zajímá cena, opět vás musíme zklamat. Marcus Walz přesnou cenu nesdělil, pouze uvedl, že podobné sestavení motocyklu pro „obyčejného smrtelníka“ by vyšlo asi na 125 000 eur (cca 3,3 mil. Kč!). Slušná pálka za „dárek“. Přejme Sebovi i pátý titul v řadě a možná se dočkáme další krásné mašiny z dílny Walz Hardcore Cycles.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (22x):
Motokatalog.cz



TOPlist