yamaha_demo_tour




Dragon TT - Aprilia Sonno GTR

Abyste svůj motocykl odlišili od tisíců jeho sériových bratříčků, nemusíte se pouštět do kompletní přestavby zahrnující spoustu komplikovaných technických řešení. Možnou cestu nám ukázala designérská firma Dragon TT.

Španělsko je jednou z evropských zemí, kde to nejvíc žije. A přesně to samé se dá říci o motocyklech, které z této země přicházejí. Jako skvělý příklad poslouží nádherná díla Pepa Rosella a Reyese Ramona z Radical Ducati. Jejich model 7 1/2 Sportiva jsme vám představili před pár dny. Dnes vám však přinášíme trochu jiný kousek. Tím je Aprilia Sonno GTR od toledských géniů z firmy Dragon TT.
Zmínka o Radical Ducati není náhodná. Designéři z Dragon TT se v minulosti podíleli právě s Pepem a Reyesem na tvorbě strojů Ducati SBK Vendetta a Radical Ducati RAD 02 Corsa EVO. Aprilia Sonno GTR, která je založena na naháči Shiver 750, je ale kompletně dílem chlapíků z Dragon TT.

Emiliano a Javier, kteří se na úpravách podíleli, vdechli motocyklu slušnou dávku závodního charakteru. Přitom jim k tomu stačilo pouze vyrobit pár plastových krytů, předělat přední část motocyklu a dát stroji nové sedlo s krovkou. Všechny tyto prvky teď Dragon TT nabízí na svých oficiálních stránkách jako kit.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (13x):
Motokatalog.cz



TOPlist