husqvarna_svartpilen_801_2




Deus W650 od Randyho de Punieta

Závodník královské kubatury MotoGP, Randy de Puniet, připravil pro svoji přítelkyni motocykl, jehož základem bylo Kawasaki W650.

Po skončení sezóny 2011 v šampionátu MS silničních motocyklů má většina jezdců královské kubatury MotoGP zasloužené volno, než jim začne další oficiální testování a nové závody. Francouz Randy de Puniet na zimu odcestoval za svou přítelkyní do Austrálie, kde ale počasí momentálně přeje motorkaření podstatně více v našich zeměpisných šířkách. Místo aby si nechal do Sydney poslat svou nedávno pořízenou Ducati Diavel, koupil si raději v Austrálii další stroj. Oslovil tamní firmu Deus Ex Machina Motorcycles, která se zabývá přestavbou a stavbou motorek, a společně se pustili do práce.
Základem nového motocyklu je retro-bike Kawasaki W650. Nový je přední světlomet, vyměněná je přední vidlice, nádrž pochází z Yamahy SR500 a dále prošlo přepracováním sedlo, podsedlová část a záď motocyklu. Tím výčet tuningu nekončí: z obrázků je patrné, že Deus W650 má balonové pneumatiky, nová řídítka a přepracované budíky. U motoru je vidět nový K&N filtr a výfukový systém nahradila jen dvojice ohnutých trubek. Vše je podtrženo zajímavou kombinací barev: oranžová, bílá, černá.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (29x):
Motokatalog.cz



TOPlist