globalmoto_duben_nolan




CR&S DUU se dočká sériové produkce

Zajímavý showbike CR&S DUU byl jako koncept představen na loňské výstavě Eicma. Zájem o tuto mašinu byl tak velký, že se letos představí produkční verze a firma přijímá další objednávky.

Společnost CR&S (Café Racers & Superbikes) založil v roce 1992 Roberto Crepaldi a na trhu je již nějakou dobu pohybuje s jednoválcovým naháčem VUN. Loni se kluci z malé italské firmy blýskli konceptem DUU a objednávky vyvinuly takový tlak na vedení firmy, že se CR&S rozhodlo pro sériovou verzi. Zájmu široké veřejnosti také pomohla výhra v designérské soutěži MAD-Moto Arte Design.
Máte také zájem o tento nekompromisní futuristický showbike? Budete si muset bohužel dost počkat. Pro rok 2011 je celá produkce již zamluvena, objednána či dokonce zaplacena a zájem je tak velký, že CR&S eviduje dalších 130 objednávek nad rámec svých kapacit. To vedlo k rozhodnutí přesunout sídlo firmy do větších prostor a rozšířit výrobu.
  
Jen připomeneme pár čísel na závěr: pohonnou jednotkou je americký vzduchem chlazený vidlicový dvouválec S&S X-Wedge o objemu 1916 cm3. Velký V-Twin disponuje výkonem 72 kW (98 koní) a maximální točivý moment je 150 Nm.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):
Motokatalog.cz



TOPlist