husqvarna_svartpilen_801_2




Classified Moto KT600

Za touto přestavbou byste asi těžko hledali Hondu XL600R Enduro a dále už vůbec neuhodnete, kdo je majitelem, nebo lépe řečeno majitelkou, nového café raceru.

Katee Sackhoff. Jestli vám toto jméno nic neříká, napovíme. Jde o představitelku jedné z hlavních postav seriálu Battlestar Galactica. Tato známá herečka kontaktovala špičku v oboru zakázkových úprav motocyklů Classified Moto a požádala je, aby jí vyladili její Hondu. Podobu všech úprav nechala čistě na odbornících. Jediným jejím požadavkem bylo, aby měla nohy při jízdě před sebou, jak tomu je u jejího Harleye.
Stroj s názvem KT600 dostal novou přední vidlici z Kawasaki ZX-6R. Bez této úpravy se neobejde skoro žádná přestavba z produkce Classified Moto. Neobvyklým však bylo kompletní předělání zavěšení zadního kola a s tím související naladění geometrie a převodovky. Stálo to hodně potu a odříkání, ale nakonec se dílo povedlo. Zadní kolo je teď upevněno na jednostranné kyvné vidlici z Triumph Sprint. Celý stroj díky tomuto řešení vypadá opravdu parádně!
Velmi povedenými designovými prvky jsou ručně vyráběné sedlo, nádrž z Hondy CB350 ze sedmdesátých let a především nerezový laděný výfuk od Chase Metal. Celkový výsledek přestavby je podle slov majitelky ohromující. A jak ho hodnotíte vy?

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (27x):
Motokatalog.cz



TOPlist