yamaha_demo_tour




Zákon gangu

Hlavní dramaturg nejcooltovnějšího českého kanálu získává naši pochvalu. Zařídil totiž, že od začátku příštího roku můžeme každou neděli večer sledovat v telce seriál Sons of Anarchy. Prima Cool jej bude vysílat vždy od 23:00 pod názvem Zákon gangu.

Sons of Anarchy je napínavé akční drama o motorkářském gangu z městečka Charming, který si zajišťuje obživu nelegálním prodejem zbraní. V tom se mu snaží zabránit jak místní zástupce šerifa, tak ATF (obdoba FBI se zaměřením na akohol, tabák a zbraně). Postupem času se do děje zapletou další gangy, a samozřejmě osobní spory. Celým dějem prostupují témata  jako věrnost ke klubu, pochyby hlavního hrdiny a neustálé obavy z vězení.
Začátek seriálu se rozjíždí trochu pomaleji, ale jakmile shlédnete první dva tři díly, necháte se pohltit. Rozhodně nečekejte kladné hrdiny s pěšinkou. Většina postav má nějaký ten hřích na kontě a nerozpakují se použít násilí, když je potřeba. Na druhou stranu jim stejně budete fandit, aby se dostali z každé šlamastiky.
Tvůrci seriálu už mají za sebou úspěšný počin s názvem Shield, který se dočkal natočení sedmi sezón. Sons of Anarchy vyniká kromě propracovaného scénáře také kvalitním hereckým obsazením.Prima Cool podle dostupných informací zatím nakoupila dvě série po třinácti dílech.


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (53x):



TOPlist