globalmoto_unor




Začít jezdit na motorce nikdy nebylo snazší!

Motorka už dávno není záležitost smetánky a fajnšmekrů. Naopak, motorka se stává čím dál běžnějším dopravním prostředkem. Každý hledá za řídítky něco jiného. Někdo rychlou dopravu v ucpaném městě, někdo relaxaci po náročném dni v práci. Cestu k motorkám si ale každý musel vyšlapat po svém, stejně tak si najít tu svou krevní skupinu. Pro zasvěcení do motorkářského světa je dobré mít zkušeného partnera, který vám pomůže s prvními krůčky a doporučí vhodný stroj i vybavení pro začátek.

Motoshop Kabourek v Písku se pyšní již 23 letou historií a můžete si být jistí, že i vám pomohou dát dohromady balíček, který naplní vaše potřeby i touhy. V Písku najdete showroom motocyklů Yamaha a věřte, že je z čeho vybírat. Nechte si poskládat svůj balíček motorky, doplňků a příslušenství za žhavou letní cenu!

Není náhodou, že Yamaha MT-07 je jedna z nejprodávanějších motorek v Evropě. Lehká a obratná motorka s úzkou stavbou vám zaručeně padne do ruky. Díky velkému kroutícímu momentu dostanete solidní porci zábavy už od nízkých otáček. MT-07 ABS můžete mít již za 169 990 Kč vč. DPH.

Že styl nemusí být na úkor užitku dokazuje Yamaha XSR 700. Retro motorka s nejnovějšími technologiemi a zábavným motorem s filozofií crossplane nabízí mnoho variant modifikací a v letní nabídce ji najdete s cenovkou 199 990 Kč vč. DPH.

Vaše touhy se rozhodně nemusí omezovat na zeměpisné hranice. Nechte se unášet sportovně cestovním Tracerem 700 kamkoliv vás vítr zavane. Dostatek komfortu při zachování agility je doména Tracera. Ať už vyrazíte ráno do práce nebo po práci na dovolenou, Tracer vás nepřestane bavit. Nyní jej můžete mít včetně horního kufru za 209 990 Kč vč. DPH.

Při výběru můžete využít testovacích motocyklů a ujistit se, že vám nová Yamaha opravdu sedne.
U Kabourků najdete výběr oblečení Yamaha, Alpinestars a helem SHARK. Díky tomu se můžete dovybavit tak, abyste si svůj nový motocykl maximálně užili. Samozřejmostí je kvalitní autorizovaný servis a finanční služby. Odjet tak můžete na novém motocyklu, pořádně oblečeni a pojištěni.

Příklad balíčku a financování:

  • Motocykl Yamaha MT-07
  • Helma Shark Skwal
  • Bunda Alpinestars Air textile
  • Rukavice Yamaha urban

Na takovýto balíček můžete využít financování od společnosti Essox s.r.o. Stačí vám 80 000 Kč a celý balíček můžete mít doma. Výše měsíční splátky pak bude 3004Kč, počet splátek 36 při úrokové sazbě p.a. 4,47%, RPSN 4,57%.

V Písku se zastavte, až pojedete na vyjížďku na Šumavu nebo na oblíbené zatáčky u Albrechtic nad Vltavou, dejte si kávu a prohlédněte si showroom se 40 motorkami na skladě, stojí to za to! Aktuální nabídku si prohlédněte na www.kbrk.cz.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma



TOPlist