yamaha_demo_tour




Rebelhorn Impala: Klasický outfit se spoustou charakteru

Pokud jedeš po městě na svém klasickém scrambleru, užíváš si večerní vyjížďku na kafe a namísto kožených kalhot dáváš přednost džínsům, je Impala od značky Rebelhorn ta pravá bunda pro tebe.

Impala je novinka v nabídce Rebelhornu. S odnímatelnou kapucí vypadá jako běžná civilní bunda, ovšem pořád poskytuje tu správnou míru bezpečnosti pro jízdu na motorce.

Stylová a bezpečná
Rebelhorn připravil bundu, která perfektně pasuje do městského stylu. Ke klasické kožené formě designéři přidali prošívané zesílení na ramenou a odnímatelnou kapuci, což Impale dává elegantní a zároveň civilní vzhled. Bez kapuci potom vypadá zcela klasicky.
Pod pěknou měkkou kozinkou skvělé kvality, která vás neomezuje v žádném pohybu, najdete chrániče ramen a loktů s certifikací Level 2, které si můžete nastavit, aby vám seděly na těch správných místech co nejlépe. Pro civilní nošení je lze bez problémů vyjmout.
A to není vše! Na zádech najdete kapsu pro vložení chrániče páteře a celá bunda je zesílena dvojitým a trojitým prošíváním.

Bunda na léto ve městě?
Horké dny často znamenají ve městě spoustu horka od rozpáleného betonu a nastartovaných aut. Designéři Impaly na toto mysleli také a vybavili bundu dvěma větracími kanálky na předloktí a jedním uprostřed bundy, aby byla zajištěna dostatečná výměna vzduchu. Pokud jste na teplo obzvláště hákliví, vyberte si perforovanou verzi této bundy.

Impala – a víc nepotřebujete
Když jste venku a vyrážíte do města, potřebujete kapsy na drobnosti. Impala má dvě vnitřní a čtyři vnější, kam dáte bez problémů peněženku nebo telefon.
Dohromady s džíny a klasickou helmou budete v této bundě vypadat skvěle. A jelikož dobrý styl nezávisí na velikosti ani pohlaví, můžete Impalu pořídit v pánské i dámské verzi v široké škále velikostí od XS po 5XL.

Rebelhorn Classic
Rebelhorn ve své klasické kolekci kombinuje styl a funkčnost. Rafinovaný střih má minimum přidaných prvků a log. Nicméně jednoduchá forma skrývá řadu prvků, díky nimž si jízdu užijete ještě více. Letos řada Classic dostane také novou verzi oblíbené bundy Hunter, tentokráte v textilní verzi, a bundu Nomad ve střihu parka.

O značce
Rebelhorn je značka zrozená z nadšení pro motorky, kvalitu a inovace, a kromě toho také z touhy po maximální bezpečnosti. Tahle vášeň pro dokonalost kombinovaná s rebelským charakterem umožnila designérům vytvořit novou kolekci ve čtyřech řadách: Touring, Street, Classic a Sport.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist