yamaha_demo_tour




Racetrack nabízí jízdy v Brně a Mostě v roce 2015 se slevou

Sháníte dárek pro svého motorkáře na poslední chvíli nebo chcete jen ušetřit příští rok na ježdění? Do konce roku 2014 proVás připravila česká agentura Racetrack.cz výhodnou nabídku na dárkové poukazy, ze kterých můžete čerpat volné jízdy, motoškolu s instruktorem nebo amatérské závody na automotodromech Brno, Most, Slovakiaring a Rijeka.

Poukaz zakoupíte teď s výraznou slevou a teprve na jaře až se rozhodnete kdy budete chtít na okruh vyrazit ho uplatníte při řezervaci konkrétního termínu a autodromu. Není tedy nutné teď nic vybírat nebo registrovat. Navíc poukaz můžete zaplatit bankovním převodem nebo okamžitě online platební kartou, a my vám jej pošleme ihned v elektronické podobě, takže pokud sháníte dárek na poslední chvíli, umíme Vám vyhovět. Okruhové ježdění s Racetrack.cz je vhodné jak pro úplné okruhové začátečníky kteří dostanou zdarma k ježdění okruhového instruktora, tak třeba i prozkušenější motorkáře klidně i na civilních motorkách na kterých jezdí běžně v provozu.
Jeden den v Brně nebo Mostě tak můžete pořídit už za 3300Kč / 120€ aSlovakiaring dokonce za pouhých 2500Kč / 90€.
A kdy že to budetemoct příštírok na autodrom vyrazit?
6.-8.3. - Rijeka
20.4. - Most
13.-14.5. - Brno
17.-18.6 - Most
6.-7.7. - Brno
3.-4.8. - Most
31.8. - Slovakiaring
14.-15.9. - Most
Ano,chci výhodný poukaz, comám tedy dělat?
Stačí si na http://www.racetrack.cz/terminy-a-registrace vybrat poukaz v hodnotě k která Vám nejvíc vyhovuje a nebo rovnou vybrat konkrétní termín a služby. Poukaz Vám pošleme ihned mailem v tiskové kvalitě. Poukazy je možné čerpat do 30.9.2015

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist