yamaha_mt09




Půjčte si motorku nebo skútr pomocí webu Demojízda.cz

Vybíráte novou motorku a chtěli byste si ji nejdříve vyzkoušet? Nebo vás jenom láká vyzkoušet něco jiného? V tom případě je nejjednodušší navštívit stránky Demojízda.cz, kde na jednom místě najdete motorky od půjčoven, dealerů i bazarů. Vše přehledně na jednom místě, stačí si jenom vybrat, zarezervovat si svou jízdu a můžete vyrazit.

Půjčit si motorku, třeba na víkend, bylo ještě před pár lety téměř nemyslitelné. Postupným vývojem prochází ale všechno a tenhle obor není výjimkou. Začínají se objevovat první půjčovny motorek, k tomu pochopili prodejci nových i ojetých motorek, že zákazníka ke koupi nejlépe přesvědčí osobní zkušeností, a tak se začíná nabídka strojů rozrůstat. Jenže jak se v široké nabídce vyznat? Proto vznikl web Demojízda.cz, který vám usnadní výběr a hledání motorky, kterou chcete vyzkoušet. Na stránkách najdete nabídku motorek k zapůjčení od nejrůznějších motopůjčoven, dovozců, prodejců ale i bazarů, takže odpadá zdlouhavé hledání po internetu a volání, zdali je motorka dostupná, jaké jsou podmínky a tak dále. Vše je jednoduché a přehledné.

Hned na úvodní stránce můžete prohlížet nabízené stroje, k dispozici jsou i skútry, čtyřkolky nebo přívěsy pro případ, že jenom potřebujete převézt svoji motorku. V případě, že víte, jaký stroj chcete vyzkoušet, můžete nabídku jednoduše filtrovat podle kategorie, značky a modelu, případně si můžete zobrazit pouze stroje z vašeho kraje.

Pokud máte vybráno, máte za sebou tu nejnáročnější část. Pak už jenom jednoduše kliknete na vybraný stroj pro další informace, jako jsou přesné ceny zapůjčení a podmínky a v případě, že s tím souhlasíte, postupujete přes tlačítko „zarezervovat“ do rezervačního formuláře. V něm si nejdříve vyberete dobu výpůjčky, dále datum, kdy chcete stroj mít a předpokládaný čas vyzvednutí a vrácení. Po vyplnění vašeho jména, telefonu a emailu se rezervace potvrdí a vy už se můžete těšit na den D.

V současné době databáze obsahuje přes stovku strojů - 71 motorek, 21 skútrů, 6 čtyřkolek a 9 přívěsů a nabídka od firem, které si mohou stroje do databáze vložit, se neustále rozšiřuje. Ceny se pohybují od 290 korun za den v případě přívěsů přes 1200 Kč/den za legendární starou Afriku až po v současnosti nejdražší Vespu 946 RED. Kromě nich najdete v nabídce například novou Kawasaki Z 900RS, současnou Afriku, Ducati XDiavel S, KTM 1290 Super Adventure S, Yamahu MT-09 Tracer, GéSa od BMW nebo lehká endura od Sherca. Nabídka je pestrá, počasí už by se také mělo umoudřit, tak vzhůru do sedel!

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 4 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Drakis přispěl 2 Kč
skoty008 přispěl -1 Kč
Freddy_X přispěl 1 Kč
Bourak přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist