yamaha_mt09




Motovšem představuje bundu Rebelhorn Hardy II

Už si říkáš několikátou sezónu, že by chtělo tvou starou bundu odevzdat do „charity boxu“ na zasloužený odpočinek a udělat si radost novou, mladší, pěknou a navíc zatraceně funkční fešandou ;)? Chceš od ní, aby v létě větrala, na podzim hřála, byla nebezpečně bezpečná, zvládla kdejaký nečas, měla hafo praktických kapes a svůj sex appeal sebevědomě dávala najevo ostatním řidičům okolo? Určitě bys tuhle Rebelku s duší anděla měl hodit na svůj „seznam přání“ :)

Model Hardy II oslaví na českém motorkářském trhu již druhé narozeniny a v rámci značky Rebelhorn patří k nejprodávanějšímu modelu v segmentu „TOURING“. Důvodů, proč právě tahle bunda skončila v šatníku nejednoho českého bajkera je hned několik.

Jak se říká „bezpečnost na prvním místě“ i zde platí do puntíku. Dopadové zóny ramen a loktů jsou chráněny CE2 protektory včetně zádového. Bunda je ušitá z pevné Cordury dvojitým švem, v exponovaných místech dokonce trojitým, pro ještě větší pevnost.
Reflexní prvky a výměnné fluo panely na prsou a na zádech zajistí dokonalou viditelnost motorkáře.

Bunda je TŘÍ-VRSTVÁ, to znamená že…? Ano, má tři vrstvy ;) Neboli pod svrchní Cordurou, najdete vodovzdornou prodyšnou membránu HUMAX a pod ní (pro zimouřivce) ještě najdete větruodolnou termo-bundu vyrobenou z Cynix DuPontu. Obě dvě tyto vnitřní vrstvy jsou samozřejmě vyjímatelné, takže si můžete bundu upravovat, podle potřeby, počasí či nálady. Navíc vnitřní termo-vložka se dá nosit i jako příjemná sportovní bunda, což Vám na cestách ušetří nějaké místo v kufrech.

Aby tvoje cestování bylo příjemný i v horkých letních dnech, je bunda vybavena REBEL CLIMA SYSTÉMEM. Ten spočívá v osmi ventilačních otvorech na přední a třech na zadní
části bundy. Extra velké ventilační panely na prsou z materiálu Steel Mesh, odvětrané rukávy na předloktí i bicepsu + centrální ventilační kanál je zárukou toho, že se nebudeš pařit jak mšice ve skleníku ;)

Bunda je i velmi praktická díky velkému množství kapes. 7 vnějších, 2 vnitřní + velká „cargo“ kapsa na zádech už skutečně něco poberou.

Kompletní specifikaci se všema vychytávkama, které druhá generace bundy Rebelhorn Hardy II nabízí, najdeš na našich stránkách www.motovsem.cz a nebo se stav na některé z našich prodejen a rovnou jí hoď na sebe ;) Za necelých 7 800,- KáČé model Hardy II nabízí skutečně hodně muziky.

Související firma
  • MotoVšem

    Kompletní vybavení pro motorkáře a jeho motorku ve velké kamenné prodejně blízko Prahy s dlouhou otevírací dobou. Vybrat vhodné zboží a správnou velikost může pro vás být složité, ale společně to určitě zvládneme. Dokážeme poradit s výběrem nejen úplným začátečníkům, ale i zkušeným motorkářům....




TOPlist