yamaha_demo_tour




Mezinárodní soutěž mechaniků EUROPACUP v Brně

Integrovaná střední škola automobilní ve spolupráci s motocyklovou sekcí Svazu dovozců automobilů a Asociací specializovaných prodejců kol ČR pořádá třetí ročník mezinárodní soutěže mechaniků. Měření sil mezi studenty středních škol ze čtyř evropských zemí proběhne 7. ledna 2011 v Brně.

Nápad uspořádat mezinárodní soutěž Europacup se zrodil před čtyřmi lety v Německu.
O rok později organizátoři dohodli pravidla a 9. ledna 2009 se už konal ve Frankfurtu
nad Mohanem
první ročník Europacupu. Podruhé mladí mechanici soutěžili 8. ledna  2010 v prostorách sídla švýcarského dovozce motocyklů Yamaha, a letos poprvé porovnají své dovednosti u nás.
V dílnách brněnské Integrované střední školy automobilní čeká na každého soutěžícího osm různých úkolů z kompletního spektra diagnostiky a oprav motocyklů a kol, a na splnění každého z nich všichni dostanou přesně vyměřených 40 minut. Mechanici motocyklů a mechanici jízdních kol budou soutěžit pochopitelně v samostatných kategoriích. 
Porovnávat znalosti přijede kromě dvou zástupců českých barev také stejný počet začínajících opravářů z partnerských zemí - Německa, Švýcarska a Rakouska. V souladu s podmínkami soutěže se jedná o studenty nebo absolventy do 1 roku po vyučení z oborů mechanik motocyklů.
Soutěžní prostory budou v omezené míře přístupné veřejnosti, ale případný zájem o účast v publiku je třeba z důvodu omezené kapacity předem ohlásit na e-mailové adrese machat@issabrno.cz

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist