husqvarna_svartpilen_801_2




Jak vybrat nové pnematiky přes e-shop

Kde koupit pneumatiky přes internet, abyste nenaletěli podvodným prodejcům a nekoupili vadné, předražené nebo jinak nevyhovující zboží? Nové pneumatiky pořídíte snadno a z pohodlí domova, stačí jen najít svého spolehlivého prodejce pneumatik. Jak na to?

Ne všechny e-shopy nabízejí kvalitní pneumatiky či poctivé služby. V článku najdete pár tipů, podle nichž byste měli bezpečně poznat spolehlivého prodejce.

Historie firmy a reference

Delší historie a tradice firmy vám napoví, že jde o důvěryhodného prodejce pneumatik. Věnujte trochu času i vyhledání referencí od zákazníků, kteří zde nakupovali nové pneumatiky před vámi. Dozvíte se z nich mnohé o tom, jak probíhá komunikace, jaká je čekací lhůta nebo jak firma přistupuje k řešení reklamací.

Přehledný e-shop s pneumatikami

Je e-shop nepřehledný, u produktů nenajdete bližší informace o parametrech, nebo se nevyznáte v obchodních podmínkách? To jsou varovné signály, že se o zákazníky někdo moc nestará. Dejte si pozor také na internetové obchody, které nabízejí až podezřele levné nové pneumatiky ve srovnání s konkurencí. Pravděpodobně jde o starší pneumatiky s krátkou životností nebo jiné nekalé praktiky prodejce.

Doplňkový sortiment a služby

Širší sortiment je určitou známkou toho, že internetový obchod provozuje prodejce, který svému oboru rozumí a dodá vám také potřebné příslušenství, jako jsou matice, disky, sněhové řetězy nebo sady na opravu defektu pneumatiky. Vlastní auto/pneuservis je pro zákazníka trefou do černého, neboť s prodejcem může konzultovat i pořízení dalších součástek a náhradních dílů na automobil či motocykl.

Zákaznická podpora

Pořizujete-li nové pneumatiky bez větších zkušeností, vybírejte takové prodejce, kteří poskytují odborné poradenství a dokáží doporučit obutí nikoli podle nejvyšší marže nebo skladových zásob, ale především podle vašich potřeb. Jiné pneumatiky jsou vhodné pro přesun po městě, jiné pro každodenní jízdu v řádech stovek kilometrů, jiné zase pro překonávání nezpevněných cest atd. Kontaktujete-li technickou podporu, připravte si také velký technický průkaz, ze kterého můžete nadiktovat přesné údaje, podle nichž vám personál doporučí nejvhodnější typ pneumatik.

Užitečné rady

Věnuje se prodejce pneumatik také poskytování užitečných rad pro motoristy prostřednictvím facebookové stránky nebo vlastního blogu? Pak máte zase o krok blíže k jistotě, že mu záleží na dobrém jméně společnosti a spokojenosti zákazníků.

Kde koupit pneumatiky

AZ Pneu poskytuje v oblasti obutí automobilů a motocyklů komplexní služby. Nejen že zde můžete nakoupit nové pneumatiky bez rizika, ale jakožto provozovatel opavského autoservisu a pneuservisu poskytuje AZ Pneu i odborné poradenství. Na blogu prodejce pneumatik se navíc dozvíte spoustu zajímavých informací o nejnovějších testech pneumatik, novinkách světoznámých značek i nováčků na trhu a užitečné tipy, kam vyrazit na motorce a jaké vybavení vám zajistí bezpečnost i komfort na cestách.

PR články jsou placenou formou inzerce. Redakce nezodpovídá za obsah a platnost takto označených článků.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist