globalmoto_duben_nolan




Autosol radí: Do garáže patří čistá motorka

Vážení, asi to neradi slyšíte, ale zima je za dveřmi. Což je samozřejmě pro každého motorkáře jistým způsobem tragédie. Končí zábava na cestách, pryč je rychlý průjezd zacpaným městem a pryč jsou taky motosrazy, vyjížďky. Šťastlivcům z jižních zemí můžeme jen závidět. A teď vás ještě před zazimováním čeká pořádně motorku vyčistit. S tím vám můžeme poradit.

Vezměte to od podlahy

Co si budeme povídat, čemu dáte přednost úklidu doma nebo v garáži? Mám takový pocit, že odpověď znám. V garáži čeká minimálně jedna skvěle stavěná “kráska” s perfektními tvary, která dělá přesně to, co chcete vy. A ne naopak. My máme pro dvoustopé krásky taky slabost. A pro tu vaši “lásku” máme v rukávu profesionální přípravky Autosol, které ji vyčistí, naleští a navoní, aby se vám pořád líbila.

Na poctivou údržbu máme vše. Přípravky na čištění a ochranu laku. Sprej na čištění brzd i disků a sprej na řetěz. Pasty na nerez, hliník i na pochromované plasty, akryl, na škrábance. Speciální přípravky na čištění a impregnaci kůže, Speciálku máme i na dlouhodobou ochranu laku.

Výfuk chce svoje

A nesmíte zapomenout na výfuk! Výfukové svody mění barvu díky tepelnému zahřívání. Takže pokud jste se rozhodli, že vy chcete mít výfuk v původní barvě, začněte co nejdřív s údržbou. Kdo ještě neslyšel o emulzi na výfukové svody Bluing Remover značky Autosol, by měl zbystřit. Unikátní čisticí emulze Bluing Remover dokáže dostat výfuk do původního stavu!

AKCE Bluing Remover na výfuk k nákupu ZDARMA

Máme pro vás tip! Jestli se chcete do údržby motorky opravdu pustit, budete potřebovat víc než kýbl s vodou a hadr. Takže popřemýšlejte a vyberte pro svého miláčka kvalitu. My vám k profesionálním čističům Autosol přidáme Bluing Remover zdarma. Když si nakoupíte přípravky v celkové hodnotě 1000 Kč a víc, dostanete k nákupu emulzi Bluing Remover. Není na co čekat! Akce je pouze do 31. října 2022 nebo do vyčerpání zásob. Mrkněte na eshop.

Dárek pod stromek nebo k narozeninám

Co máme nového? Blýskněte se zajímavým a praktickým dárkem profesionální motokosmetikou v dárkové krabici nebo celofánu. Nemusíte nic složitě balit, dárek rovnou darujete. Máme něco i pro zarputilé motoristy, tak mrkněte taky.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Cominvest CZ

    Cominvest CZ, s.r.o. je výhradní zástupce - velooobchod s tradicí od roku 1991. Jsme distrubutorem pro motokosmetiku a autokosmetiku německé značky Autosol. Prodáváme i ostatní výrobky pro leštění a čištění kovů, plastů a dalších materiálů této značky. Jsme výhradním zástupcem 20 ti evropských výro...




TOPlist