husqvarna_svartpilen_801_2




17.9.2012 - 1st Czech GIRLS RACE - Autodrom Most

Startovní rošt plný copů? Proč ne?! Po úspěšném MDŽ ve Vysokém Mýtě, vám máme tu čest prezentovat další nápad, jak shromáždit, co nejvíce „sukní“ na jeden plac.Tentokrát se motorkářky sejdou k okruhové bitvě na mosteckém autodromu ...

S touto myšlenkou přišla okruhová agentura racetrack.cz, která si všimla, že jsou mezi námi také něžná stvoření, jenž se nebojí sednout na motorku, a že jich je v poslední době čím dál víc - jak na silnici, tak i zkoušejících to na okruhu. Slovo dalo slovo a kluci rádi připravili skupinu ušitou přesně na míru "nám holkám", kde se nám během celého dne nebudou motat "střelci" a můžeme si bez obav zvyknout a plnými doušky si užít nové prostředí autodromu a plně si vychutnat všechny jeho možnosti. V dívčí skupině jsou připraveni zdarma i instruktoři, kteří se nám po celou dobu volných jízd budou věnovat a připraví nás na závěrečný, doufám že maximálně férový "holčičí závod" který pojedeme všechny spolu a vyhlašovat se bude ve dvou kategoriích do 850 ccm a přes 850 ccm. Říkáte že tohle je přesně to, na co jste se celou dobu těšily???

Tímto to vás rádi zveme na první zcela babský závod, konaný 17.září 2012 na Autodromu v Mostě.
Zjistili jsme, co si pro vás tým z Racetracku připravil:

  • 5 x 20minut volného tréninku
  • na vyžádání instruktor zdarma
  • závěrečný ladies závod na 5 kol
  • vyhlášení ve dvou skupinách (sbk, ssp)
  • týmová trička s logem závodu,
  • památeční fotografie s motorkou od profesionála v depu
  • a 20% slevu!

Jo a pohárky se rozdávají do 5. fleku

Jestliže jste nikdy s tou agenturou ještě nevyrazily, nesmíme Vás zapomenout informovat o tom, že hlady ani žízní strádat nebudete. Během celého dne je k dispozici občerstvení. Také zázemí depa je velice profesionální, nebude chybět kamión s energy drinky Monster Energy, pneuservis, oblečení MBW a díly od ProBikesu, stánek s Shoei helmami, KTM předváděcí motocykly a samozřejmě tradiční racetrackoví fotografové na trati. Pro ty, kterým je jeden den ježdění málo, můžou samozřejmě zůstat do druhého dne, kde se již tradičně bude jezdit ve smíšených skupinách, rozdělených dle časů jezdců, aby se eliminovaly rozdíly ve výkonech.
takže pokud se chcete také zůčastnit a třeba i vyhrát, stačí se už jen zaregistrovat a těšit se na Mostecký Autodrom :-)

http://www.racetrack.cz/terminy-a-registrace/

nebo tel: 608932573 - Michal

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist